teen modeontwerper geschokt om te zien Tyra Banks dragen van haar jurk op fablife

0
34

986223_630x354

(foto via internet)
up-and-coming jonge modeontwerper kyemah mceyntyre had een speciale traktatie voor Tyra Banks op fablife. (fablife)

Ze veegde social media met haar adembenemende, zelf ontworpen prom jurk eerder dit jaar. Nu de jonge kyemah McEntyre ontwierp een fantastische nieuwe jurk voor Tyra Banks fablife's.

McEntyre zal verschijnen op het nieuwe abc gesprek serie fablife vandaag, het dragen van haar beruchte en ingewikkelde rode prom jurk die haar eerder dit jaar gekatapulteerd naar virale roem. de jonge ontwerper was geschokt, toen banken stapte op het podium, om te zien dat ze al was het modelleren van de speciale jurk die McEntyre had gemaakt.

"Ik ben zo'n fan van je. Ik zag je op het internet en je blies me weg met je talent, met je schoonheid, 'zei Banks. "Dit is het begin van je reis en steeds de kracht die ik weet dat je kan worden in de modewereld, is dit niet in de modewereld bestaande op dit moment en het is hard, hard nodig."

McEntyre had een storm van reacties prees haar jurk ontvangen, maar haar ontwerp echt ging viral na Tyra Banks deelde het op haar eigen Instagram pagina, zeggen: "Ik wou dat ik terug kon gaan in de tijd met u, zodat u kunt mijn prom jurk te maken."

McEntyre zei dat ze gemotiveerd zijn om haar prom jurk in een deel als gevolg van pesten ze leed toen ze jonger was te maken was.

"Ik probeerde aan de samenleving dat het ok is om jezelf te laten zien," McEntyre gezegd. "Ik denk dat het heel belangrijk dat we mensen te laten weten dat je niet iemand anders om je identiteit te identificeren nodig hebben."