rihanna kanalen ’80 stijl in bubblegum roze galajurken

0
57

bij de lancering van haar nieuwe parfum 'Riri' was het alleen maar goed dat Rihanna nam centrum podium, en trouw aan haar eigenzinnige stijl vormen stal de show in bubblegum roze kant.

Riri is officieel de ultieme stijl kameleon, wie anders kon trekken deze roze puffball japon uit zo moeiteloos ?! die zich voordeed op haar parfum lanceren de 'drievijf seconden' zanger leek moeiteloos als altijd. dit is een blik zullen we waarschijnlijk niet te proberen voor onszelf …

wenn22820559

(foto via internet)

terwijl iedereen stapt in de jaren '90 geïnspireerde look, de popprinses gooide haar stijl terug naar de jaren '80 in een bubblegum roze, strapless jurk bedekt met kant. compleet met coördinerende Louboutin hakken voor een aantal all out barbie vibes.

oh en als de grote puffball mouwen waren niet genoeg om de look een beetje theater, Riri ook opgestapeld op stapels van sieraden met parelkettingen en glinsterende armbanden.

de geur campagne toont een zachtere, girlier kant naar de ster, en we zijn liefdevolle hoe Rihanna zette de roze, vrouwelijk thema, maar ook nog een dosis van haar handelsmerk sassiness met een verklaring krullend 'te doen.