prachtige trouwjurk trends die je de adem zal benemen

0
296

1. lichaam sluiers
die zegt een sluier moet worden op je hoofd? ontwerpers waaronder claire Pettibone, Ines di santo en Badgley Mischka hadden plezier met sluier stages, bevestigen ze over de rug (die, ja, zou je kunnen zeggen is een cape) of op het achterwerk.

gallery-1444402684-gettyimages-491915696

(foto via internet)
claire Pettibone

2. capes
lichaam sluiers hebben een zacht, piekerig, romantische kwaliteit. met een cape, zoals het soort gepresenteerd op Pronovias, Galia Lahav en Naeem Khan, krijg je meer drama. Soms hebben mensen nodig aan herinnerd worden dat je een bruid superheld.

3. veren
tactiele en fluttery, veren maakten hun weg naar rokken (en zelfs mouwen) op Alon Livne, Vera Wang, Monique Lhuillier en Naeem Khan. wat is een bruiloft dag anders dan een kans om swannnnn, toch?

4. off-the-shoulder jurken
Dit seizoen bracht een heropleving van de klassieke prinses baljurk met tal van satijn, grote rokken, en off-the-shoulder halslijnen. zoals gezien bij Lela steeg, anne schuit en Monique Lhuillier.

5. cap-sleeve jurken
omdat het een lieverd hals niet altijd kan zijn, weet je? soms kan een cap mouw een mooi ding zijn. zoals te zien op Watters Wtoo, Temperley, mira Zwillinger, oscar, Alon Livne en badgely Mischka.

6. extra grote en super-pluizige bloem versieringen
kleine bloemen applicaties die dicht waren bezaaid op de mouwen, lijfjes en rokken waren overal, maar de grote schoonheden waren overal ook. ze me denken aan die episode van I Love Lucy, waar Lucy en Ethel kopen dezelfde jurk en elkaar bijna vermoorden.

7. spleten tot daar
angelina jolie opende de poorten en bruidsmode in het midden van een dij-spleet overstroming is. ik zou denken dat ze zou niet zo va-va-voom in een real-life huwelijk waar je neemt kleinere stappen en lopen veel langzamer dan een model zou zijn op een baan.

8. haar sieraden
je bent een koningin – te omarmen met een heleboel mooie sparkly dingen over je haar. zoals gezien bij anna Campbell, berta bruids, Hayley Paige, anne schuit en Marchesa.

9. bel mouwen
de jaren '70 look is nog steeds sterk, en voor degenen die aanbidden bij de tempel van Stevie Nicks, dat is goed nieuws. bruiden die houden van het gevoel wilde en gratis kunnen hun winglike mouwen op en neer zwaaien als ze draaien door de lucht op de grote dag.

10. fringe
denk maar aan de zwiepende je kunt doen met al die franje. zoals gezien bij Francesca miranda, Naeem Khan, Theia en Houghton.

11. asymmetrische hemlines
het spreekt vanzelf dat de overgrote meerderheid van de rokken in bruidsmode week gemorst op de vloer, net als heel veel trouwjurken te doen. maar waren er ook enkele memorabele exemplaren van hemlines dat op korte dan lange ging. als je spunky bent en hebben de bruids ballen om asymmetrische gaan, waarom niet? zoals te zien bij Indes di santo, anne schuit, Monique Lhuillier en Vera Wang.

12. rood
de behoefte voelen om echt weg van het peloton te breken en iets spectaculair anders doen? er is een rode jurk met uw naam op het voor u klaar. zoals gezien bij Christian Siriano voor Kleinfeld, Romona keveza, echt Zac Posen voor David's Bridal en Theia.