prachtige galajurken uw figuur te passen

0
53

lichaam van elk meisje is anders gevormd. dat is waarom er zo veel stijlen, lengtes en vormen van galajurken op de markt. voor elke vorm van het lichaam of figuur soort, er is gewoon de juiste look en fit als het gaat om formele jurken. of je lang, kort, of van gemiddelde lengte zijn, of dat je slank of full-figured zijn, er is gewoon de juiste gala jurk die maakt je charmante uitstraling.

galajurken, lange galajurken

foto door: galajurken

fit te accentueren en een aanvulling op uw lichaamsvorm
ja, waarom verschillende stijlen van jurken werken met verschillende lichaamsvormen? Alle kleding is ontworpen om bepaalde gebieden van het lichaam uit te brengen of te benadrukken. de kleding kan ook met opzet de nadruk te leggen op bepaalde gebieden van het lichaam. Dit is een gewenste uitstraling en voor de drager.

kleding voor vrouwen speciaal is ontworpen om de belangen van vrouwen te ontmoeten op basis van hoe ze eruit zien in bepaalde outfits en jurken. sommige vrouwen willen hun benen, wat het bovenste deel van zijn lichaam, wat hun taille, enzovoort benadrukken. met formele toga's, homecoming jurken en galajurken, het is niet anders. check out de verschillende stijlen van galajurken voor elke lichaamsvorm hieronder.

peervormig lichaam – de-benadrukken je heupen
voor de peervormig lichaam, galajurken met een a-lijn of full-shirt wordt aangeraden om de-benadrukken de heupen. Deze moet ook een gepaste bovenkant aandacht meer vestigen op het bovenste gedeelte van het lichaam. als u liever het dragen van een rechte gala jurk die past bij je lichaam, probeer het leggen van een dik of pure sjaal of rond je taille en laat het op te hangen in de voorkant recht boven een van je benen. of, een kleine band-around tas of een unieke band die losjes hangt zou het lukken. slijtage sieraden en trek je haar om de aandacht te trekken op je gezicht en bovenlichaam.

slank figuur – het pronken!
met een slank figuur, heb je veel opties. U kunt "curves" met een klokvormige jurk te maken en de aandacht vestigen op de buste lijn. of kunt u galajurken die uit te brengen van de taille en het dragen van een riem om bochten te maken te dragen. Ook, draag je haar naar beneden als je lang haar hebt. lange, wapperende haren voegt ook vorm te geven aan uw figuur. vergeet niet, hoe langer en rechtere de jurk, de slanker u zal verschijnen.

de vorm van een zandloper?
de zandloper figuur wordt begeerd door velen, maar genoten net! met dit soort figuur, vrijwel alles gaat. je kunt dragen uw gala jurk lang, kort, mouwloos, met of zonder een jas. je figuur niet hoeft te worden verborgen of gecompenseerd. kan worden gepronkt met vrijwel elke stijl jurk. zo, wees creatief en niet bang om het te laten zien zijn.

appelvormige cijfer
met een appel-vormig lichaam, kunt u proberen galajurken die de aandacht trekken naar het middelste gedeelte van je lichaam. met een hoge taille, zou je niet zo veel zorgen over jurken zijn te strak op de taille of heupen. Dit geeft u tal van stijlen om te werken met de juiste pasvorm te vinden. U kunt ook dragen een kortere jurk als je grote benen.

petite cijfer
voor een petite figuur, probeer galajurken die zijn korter en meer simplistische in design. volle rokken of enkellange rokken kan lijken te groot of te lang op een petite figuur. probeer lange galajurken die de taille of bovenlichaam te benadrukken en aandacht aan uw gezicht en haar eenvoudige, stijlvolle sieraden. oorbellen, kettingen, en haarstukjes kunnen allemaal worden gebruikt om uw gezicht, hals en het bovenlichaam te markeren.

rondborstige vorm
als je groter up top, kunt u dragen jurken die de-benadrukken het bovenlichaam of vice versa. om je bovenlichaam te benadrukken, op zoek naar avondjurken met goede ondersteuning, evenals een grote hals. als je wilt om de-benadrukken het bovenlichaam, het dragen van een jurk die het oog trekt aan de zoom of de taille. of kunt u een sjaal of jas dragen.