Pippa Middleton is nu een mode-ontwerper, het ontwerpen van een prachtige jurk om fondsen te werven voor de Britse Heart Association

0
393

455722336

(Foto via internet)
– / AFP / Getty Images

Kate Middleton's fashion een spel is altijd op punt, en misschien een goede stijl loopt in de genen. de hertogin 'jongere zus Pippa Middleton is nu een mode-ontwerper, het ontwerpen van een mooie jurk en bijpassende sjaal om fondsen te werven voor de Britse hart vereniging, volgens mensen. de professionele partij planner is duidelijk in staat van het gooien van de perfecte bash en het ontwerpen van de jurk te dragen aan het.

Middleton samen met designer Tabitha Webb voor het project, en de samenwerking was naadloos (ha). over waarom ze koos voor een jurk als een fundraiser te creëren, Middleton verklaarde, "als ambassadeur voor de Britse Hartstichting, ik wilde iets anders en spannend namens deze inspirerende liefdadigheid doen. Ik kijk er echt naar uit om deel te nemen aan de London to Brighton fietstocht deze maand en ben blij ik was in staat om samen te werken met Tabitha aan dit project te helpen extra middelen en het bewustzijn te verhogen. "

de jurk zelf is een prachtig ingerichte een-lijn bloemen zomer jurk met leuke kapmouwtjes. kon ik zie mezelf het dragen van dit op een zoete picknick datum, een overdag bruiloft, of low-key weekend brunch. haar sjaal ontwerp is net zo mooi, met behulp van een mix van modal en kasjmier voor een lichtgewicht maar comfortabel voelen perfect voor die iets koelere dagen die sneak up onverwacht door middel van juni. gelukkig voor ons allemaal, tabitha webb schepen internationaal. maar vergeet niet, beide stukken zijn in beperkte oplage, dus snel handelen als je ze wilt!

eb104360-f057-0132-44ad-0a2ca390b447

(Foto via internet)
tabitha webb ontwerpen