ontmoet nieuwe dior muze Raf Simons

0
30

hoe sofia mechetner ging van de middelbare school tot haute couture.

_A2X1574

(Foto via internet)
sofia mechetner

voor de meeste mensen, een trip naar de dior winkel biedt een aantal luxe retail-therapie, maar ook voor model sofia mechetner, een noodlottige dag in het label Avenue Montaigne boutique leidde tot haar carrière doorbraak. tijdens het winkelen met haar middel na een geannuleerde fotoshoot, mechetner trok de aandacht van Raf Simons, die toevallig in de winkel op een bevlieging. gefascineerd door de tiener serene schoonheid, simons benaderde haar om zichzelf voor te stellen en uit te vinden wie haar vertegenwoordigde. mechetner links genoeg van een indruk op de designer die weken later meldde hij zich Dior in-house casting team om haar op te sporen voor couture presentatie van het huis. mechetner, geboren en getogen in de tel aviv voorstad van Holon, dan vloog naar Parijs om de baan te raken voor haar zeer eerste show. "Ik was in shock", vertelde ze style.com. "Ik stond te trillen van opwinding."

_DIO0047

(Foto via internet)
sofia mechetner

op slechts 14 jaar oud, prioriteit mechetner is de school in plaats van de mode, maar de mogelijkheid om Dior lopen bleek onweerstaanbaar. beschrijft zichzelf als een jeans-en-t-shirt soort meisje, het model weliswaar nodig een moment aan te passen aan de grandeur van couture. "Ik heb meestal geen jurken te dragen, en ik nooit zo'n dure jurk droeg," zei ze. "Ik was bang dat ik zou verpesten!" Tijdens de repetities, simons en de dior team verstrekt geruststelling en de spannende nieuws dat ze zou openen de show. "Ik kwam erachter dat ik slechts twee uur werd de opening van de show eerder het is een grote eer, en ik was net zo blij en dankbaar," mechetner riep.

hoewel ze nog steeds van plan is op het afronden van haar opleiding heeft mechetner vond zichzelf te genieten van de sensatie van haar nieuwe baan: "Ik ben verliefd geworden op het modelleren, dus ik wil blijven doen en het ontwikkelen van een grote carrière." met simons-ontwerper die bekend staat om zijn loyaliteit aan zijn muzen-in haar hoek, mechetner is goed op weg naar succes. het beste van alles, heeft haar modellenwerk haar de kans om te bieden voor degenen die het dichtst bij haar gegeven. opgevoed door een alleenstaande moeder die meerdere banen gewerkt om haar familie te ondersteunen, de tiener is van plan over het gebruik van haar inkomsten uit haar exclusieve contract met de vrouw die ze beschouwt haar persoonlijke held te helpen. "Ze werkt zo hard voor de familie," mechetner zei in een video-interview eerder deze week. "Zij ondersteunt en zorgt voor mij, mijn zusje en mijn broertje altijd. samen zijn we allemaal proberen om zo te helpen, dat het gemakkelijker voor onze moeder zal zijn. "