Nicky Hilton verblindt in Valentino ondanks dezelfde jurk ongeluk!

0
946

nicky-hilton-rothschild-at--percent22an-evening-honoring-valentino-percent22-at-lincoln-center

(foto via internet)

Nicky Hilton zag er absoluut ongelooflijk als ze haar debuut op de rode loper op een avond huldiging Valentino in new york gisteravond – ondanks het feit dat een onhandige run in met de vrouw van Tommy Hilfiger's, die was gekleed in exact dezelfde jurk!

nicky maakte golven als ze stapte uit op de blitse rode loper evenement in de vloer vegen, aztec afdrukken nummer van Valentino, die droop in honderden glinsterende blauw, rood en oranje kralen.

het pasgetrouwde erfgename keek elke duim de etherische prinses terwijl ze schepte haar honing-hued sloten weer in een Griekse broodje met een klassieke scheiding in het midden en accessorised met een glimmende kop krans versierd met bladeren en oh-zo-mooie bloemen.

maar toen ze sashayed langs de met sterren bezaaide rode loper, nicky kwam oog in oog met modeontwerper Tommy Hilfiger's vrouw, dee ocleppo, die moest kersen geplukt dezelfde jurk uit haar overvolle garderobe van blitse jurken.

wat zijn de kansen?

dee verborg de jurk 'charmante ronde hals en droeg haar vergrendelt, teaming het één stuk met een zilveren clutch bag en een bijpassende paar sandalen.

natuurlijk prachtig – er is geen twijfel over mogelijk – maar de chique aanvullingen op Nicky's outfit inclusief de benijdenswaardige slanke sluizen en juwelen ingelegde oorbellen zwaaien onze stem!

Gelukkig heeft de modieuze pair niet laten de sda (dezelfde jurk alert, fyi) stoppen ze van het hebben van een ontploffing en ze vermengd met on-screen sterren zoals Bruce Willis, Kiera ridderlijke en Olivia Palermo de grote appel geval voordat het maken van een hemelsbreed voor de champagne bezaaid tafel.