Natalie Portman ondergoed op vertoning in doorzichtige jurk!

0
334

spl1029101_001

(Foto via internet)

ik zie londen, ik zie frankrijk, ik zie onderbroek Natalie Portman's!

dat was waarschijnlijk de catchy jongen lied gaan door de geest van iedereen op zondag nacht in het Palais des Festivals.

de actrice kreeg brutale zoals ze poseerde van achter de shutterbugs, die tijdens een photocall voor haar nieuwe regiedebuut, een verhaal van liefde en duisternis foto's van de a-lister pronken haar buit in een high-fashion ensemble knapte, op de 68ste jaarlijkse filmfestival van Cannes in Cannes, Frankrijk.

spl1028915_016

(Foto via internet)

portman had tongen als ze verbijsterd naar de met sterren bezaaide soirée sportief een enorme, zwarte Rodarte jurk compleet met kleurrijke pailletten. natalie bekroond haar mooie look met een paar elegante zwarte strappy pompen en haar lokken strak terug in een vlecht opgespeld.

Natalie Portman ondergoed toont in opzettelijke garderobedefect!

de oscar-winnaar is bekend van haar meer conservatieve mode keuzes, dus het is verfrissend om te zien de zwarte zwaan actrice leven iets aan de rand voor een keer.

spl1028915_007

(Foto via internet)

terwijl het niet is bevestigd als portman ondergoed blik was een toevallige garderobedefect, te oordelen naar de beelden lijkt het duidelijk haar blik was heel veel dus opzettelijk.

we zijn loving it!