meet Versace’s nieuwste vixen, sophie rask

0
373

800

(Foto via internet)

Donatella Versace's visie voor vrouwen is altijd sterk, sexy, en zonder berouw glamoureuze geweest. typisch, de gezichten gekenmerkt op het atelier versace landingsbaan Volg deze principes, waardoor de ontwerper luxe creaties tot leven op de manier die alleen geprobeerd-en-ware kan. dit seizoen, echter, Versace en haar team aangescherpt in op een indrukwekkende reeks nieuwkomers, waaronder Deense schoonheid sophie rask. modelleren voor een beetje meer dan een jaar, Rask maakte haar baan debuut op het atelier Versace show lopen naast modellen die ze had opgezocht om voor leeftijden. "Het was gewoon overweldigend!" Vertelt ze style.com. "Toen ik thuis kwam na de show, kon ik niet slapen of ontspannen omdat ik was zo hoog op de ervaringen die ik de hele dag had gehad."

rask-shows

(Foto via internet)

Voorafgaand aan haar beurt op de catwalk Versace's, primaire zorg Rask was het behalen van haar huiswerk op tijd klaar. balancing modelleren met haar eerste jaar van de middelbare school bleek lastig op het eerste. "Ik heb het erg druk geweest inhalen met al het huiswerk en klassen tussen de modellering," ze biedt. zomervakantie voorzien van een welkome afwisseling en kon de tiener om te duiken in het modelleren van full-time. haar nieuwe baan laat haar niet alleen een kans voor reizen, maar een creatieve uitlaatklep voor haar eigen ontwerp aspiraties. "Ik heb altijd een belang in het ontwerp gehad", vertelt ze. "Toen ik klein was, vond ik het creëren en naaien van mijn eigen kleren samen met mijn oma. Ik heb niet naaien in de laatste paar jaar, maar ik heb getekend voor de mode-industrie. "

belangstelling Rask in de mode eindigt niet met kleding-ze is ook iets van een model liefhebber. de Versace-show gaf haar een kans om oog in oog met een van haar all-time favorieten, Doutzen Kroes komen. vergadering Kroes was leuk, maar voor Rask het hoogtepunt van de ervaring was gewoon in staat om het atelier Versace geest belichamen. "Het was een eer om een Versace jurk te dragen ', begint ze. "Wanneer u een couture jurk dragen automatisch strek je rug en voel me een beetje hoger. couture is om te worden gedragen met elegantie. "