lelie-rose Depp laat zien hoe mode meisjes doen thuiskomst jurken

0
29

Oké, het is tijd om officieel te verklaren lelietje-rose Depp ons uiteindelijke stijl verbrijzeling van het moment. (we soort al gedaan, maar nu is het officieel officieel.) voor de launch party van de nieuwe mademoiselle privé tentoonstelling chanel in Londen gisteravond, droeg ze een lavendel chanel jurk en zwarte jas die volledig herschreef fancy-night-on-the- stad regels. en terwijl Lily-Rose was niet thuiskomst dans-gebonden, het is een stijl strategie elk meisje kan omarmen: vergeet de play-het-safe LBD. sloot de klassieke pompen. geven dat pashmina terug naar je moeder.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 12:  Lily-Rose Melody Depp and Vanessa Paradis attending the Chanel Exhibition Party at the Saatchi Gallery on October 12, 2015 in London, England.  (Photo by Mark Robert Milan/GC Images)

(foto via intertnet)

deze look inspireert niet alleen omdat het achterhoofd bogglingly prachtig, maar ook omdat het is leuk en een beetje eigenzinnig. waarom niet afwijken van de gebruikelijke en ga voor een formele look die niemand zal vergeten? (heb je de rest van je leven om iets klassieker te dragen.)

eerste, het vinden van een jurk die maakt je wilt twirl in een kleur die niemand verwacht. (deze twee-delige set van Nordstrom geeft af een soortgelijke vibe aan haar lavendel chanel.) top het af met een jasje – omdat de val weer is zo cool als blazer lelietje-Rose – (zoals deze van Rebecca Minkoff), en kiezen voor een hak in plaats van een onmogelijke-to-dance-in stiletto.

Lily-Rose verdient ook de hypothetische thuiskomst tiara door het brengen van de coolste datum rond: haar ongelofelijk chic moeder. dat slaat een tiener in een twee-maten-too-big smoking elke dag.