korte trouwjurken worden steeds meer en meer populair onder de hedendaagse bruiden

0
464

korte trouwjurken worden steeds meer en meer populair onder de hedendaagse bruiden. er zijn vele redenen voor, maar de belangrijkste is het feit dat er nu zo veel paren kiezen voor bestemming of buiten bruiloften hebben. veel van de locaties die zijn gekozen als trouwlocatie zijn gewoon niet geschikt voor een traditionele lange jurk. als je van plan bent om een ​​lente of zomer bruiloft in de buitenlucht, zoals een strand, resort of tuin hebben, uw hoogste prioriteit is om comfortabel.

 

foto door: bruidsjurken

er zijn ook bruiden die kiezen voor een korte trouwjurken te dragen, omdat ze het gevoel dat het meer trendy en stijlvol. Sommigen vinden dat de lange witte bruidsjurk is een beetje te traditioneel en kiezen voor de kortere jurk er anders uitzien. dit soort trouwjurk is ook ideaal voor een bruid met een petite figuur. het dragen van een korte jurk zal haar benen verlengen en geven de illusie dat ze is groter dan zij in werkelijkheid is. een extra bonus voor het verkrijgen van een kortere jurk is dat het waarschijnlijk kosten veel lager omdat minder materiaal wordt gebruikt bij het maken van de kleding. dus prijsbewuste bruiden zou willen overwegen te gaan met een korte jurk op haar grote dag.

Korte bruidsjurken kan komen in een verscheidenheid van stijlen en kleuren. als u liever aan de stok met de traditionele witte kleur, zijn er veel pret en flirty stijlen om uit te kiezen. probeer dan een een schouder, een halster of een bohemien stijl jurk. echtpaar dat met een aantal leuke sieraden of andere accessoires en u zult de perfecte trouwdag look voor een outdoor bruiloft. als je wilt een beetje meer durf met de kleur te zijn, probeer iets mooi en levendig aan de omgeving waarin u zich in te passen. de lengte van een korte jurk kan ook variëren sterk, ze variëren van thee lengte tot boven de knie. alleen niet vergeten dat alles wat te kort een beetje ongepast voor een bruiloft zou kunnen zijn.

de soorten weefsels die worden gebruikt om korte trouwjurken zijn meestal zeer zacht en licht van gewicht. dergelijke stoffen zijn zeer geschikt voor korte jurkjes, omdat ze vloeien zo mooi en kunt u gracieus bewegen in hen. op zoek naar jurken in chiffon, damast, zijde of charmeuse. sommige van hen zijn zelfs transparant en kan worden gelaagd om een ​​vollere rok te creëren. Vergeet niet dat de beste vorm van korte trouwjurk is er een die je comfortabel in voelt en die u toelaat om zich vrij te bewegen, dit is vooral belangrijk voor plaatsen zoals het strand.