Kim Kardashian’s CFDA Fashion Awards jurk gevangen in brand na de show!

0
423

rs_634x1024-150601172026-634-kim-kardashian-cfda-pregnant.ls.6115

(Foto via internet)
Dimitrios Kambouris / Getty Images

nu is dit een deurklink van een kledingkast storing.

Kim Kardashian en haar kleine baby bump maakten hun debuut op de 2015 cfdas maandag avond, maar het was niet een leien dakje voor haar proenza-schouler ontworpen jurk. hoewel de jurk was voornamelijk pure met oogje uitsparingen, de schouder werd gekenmerkt door een veer-stijl fringe die moet zijn gekomen met een eigen brandgevaar waarschuwing!

blijkbaar na de awards, veren de jurk 'gevangen op vuur! gelukkig, kim en baby waren prima, maar het moet eng zijn geweest! gelukkig, Pharrell Williams en zijn vrouw waren bij de hand om de dag te redden. de Keeping Up With The Kardashians ster getweet over het incident, het schrijven, 's / o om Pharrell & helen! na de awards de veren van mijn jurk gevangen in brand en ze sprong op mij om hem eruit te halen. "

ze opgenomen een brand emoji en een foto van de een-bemanningslijst.

met haar nieuwe zwangerschap gloed, zal kim waarschijnlijk verwelkomen een overvloed van brand grappen. cue de 'keek ze smokin' hot "en" kim was fire hot "beschrijvingen. (Ok we waren ze denken, ook …)

foto's: bekijk alle CFDA Fashion Awards aankomsten

QQͼƬ20150603101447

(Foto via internet)
taylor hill / FilmMagic

Kim kon niet meer opgewonden om haar eigen jurk debuut zijn geweest, als ze tweeted haar liefde voor het ontwerp voor op de awards. "Post naarcfda awards! Dragen de ziekste aangepaste jurk vanproenzaschouler !!!!!" schreef ze.

het e! sterrenhotel heeft bewezen haar liefde voor pure ziet er keer op keer, zoals ze onlangs trok een doorzichtige Roberto Cavalli jurk op het gala 2015 ontmoette een paar weken geleden. voorafgaand aan de modieuze gebeurtenis, Kim en Kanye hield dingen low key door de tijd doorbrengen samen in New York tijdens het winkelen voor de baby niet. 2!

deze baby zal een gelukkige eend zijn, zoals we hebben gezien met hun eerste kind, North West, niets is off-grenzen als het gaat om het hebben van een ongelooflijke garderobe! als het een meisje is, zal de hand-me-downs top notch, en als het is een jongen, dan zullen we een geheel nieuwe ensemble getuige!