kennis met avondjurk

0
108

in grote lijnen, verwijst naar alle geschikt voor jurk gelegenheden of het bezit van een plechtige ceremonie kleding gedragen. uitnodigingen ontvangen, moet je kijken naar de onderkant van de dress code uitnodigingen, gemerkt "officiële (formele)" "informele (informele)" of "mini-jurk (blacktie)" en andere woorden, soms de woorden "gratis (informeel)" . ons werk leven, ondervonden vooral 's avonds evenement, zodat jurk avondjurk zal het unieke landschap geworden. respecteren de eigenaar en banketten, moet worden gestart vanaf het kledingstuk, als de dresscode op de uitnodiging was niet duidelijk is, kunt u bellen met de eigenaar of de organisatoren, om te begrijpen duidelijk zijn weg voorbereid, hebben de eerste na aankomst woorden niet zeggen waren: "Het spijt me, ik draag een aantal faux pas."

avondjurken, lange avondjurken

foto door: avondjurken

Nu, als we genoeg huiswerk om hun b in die bijeenkomsten tonen.

mannen kleine avondjurk en pak het ontwerp is vergelijkbaar met zwart of wit, single-rij of double-breasted, moet broek zwart zijn, met een zwart lint rond de broek, als de zwarte jas, moet de kraag ook in zwart satijn. over het algemeen klein avondjurk met een wit overhemd en een zwarte vlinderdas, gekleed in zwarte sokken, zwarte schoenen. kleine avondjurk is de meest voorkomende avondactiviteiten kleding, diner, cocktails, een bezoek aan het theater als ze kunnen dragen.

mannen 's big avondjurk, wat we meestal zeggen, "smoking", die kleiner is dan de meer formele avondjurk, meestal zwart of donkerblauw, kraag en kleding moet worden gemaakt van dezelfde kleur satijn, versierd met zwarte broek op beide zijden linten van zwarte broek. die in het algemeen met een wit overhemd, in aanvulling op met witte handschoenen en een witte strik. voeten met zwarte sokken, zwarte schoenen. Uiteraard soms met een hoge drum cap. meestal in de meer formele gelegenheden, moeten grote avondjurk, dragen zoals een staat banket, een groot feest, de ceremonie, prijsuitreikingen.

nobelprijs prijsuitreiking zijn verplicht om een smoking, formele slijtage smoking symfonieorkest ook deelnemen aan voorstellingen dragen.

mannen ochtend, meestal in de loop van de dag aan de viering, zondag kerkdiensten en activiteiten in de informele trouwjurk, die ooit was bij de Britse hogere klassen in europa Aethra off-test (ascot) renbaan gouden beker bij te wonen wanneer de kleding, het is ook bekend als de "jockey jurk." morning dress wordt vaker gebruikt, de kleur is zwart of grijs, knie-lengte, de borst van een knop. vest kleur van de vacht en de kleur is precies het tegenovergestelde, zoals zwarte jas met een grijs vest zou, integendeel zal in het algemeen grijze jas met een zwart vest. broeken zijn grijs, want er zijn wilg strepen, soms aangeduid als "rieten broek." binnen met een wit overhemd, zwart-wit gestreepte stropdas, grijs schapenvacht handschoenen met handen, voeten met zwarte sokken en zwarte schoenen, soms met een grijze hoed. ochtend jurk dragen van gelegenheden uitgebreidere, zoals bezoeken, ontbijt, thee partijen, bruiloften, begrafenissen, ceremonies, enz., maar in het algemeen zijn een aantal van de buitenlandse en diplomatieke gelegenheden.

's vrouwen avondjurk, avondjurk is formele kleding, meestal blote schouder, backless, laag uitgesneden lang gewaad, tonen vrouwen slanke taille benadrukt, aandacht voor de billen. om prachtige warme sfeer te ontmoeten 's nachts, ze gebruiken zijde satijn, satijn flitser en andere stoffen. laag uitgesneden ontwerp van de sieraden gedragen verlaten veel ruimte voor weergave, kan worden gezegd sieraden avondjurk zal een belangrijk onderdeel geworden. vrouwen avondjurk is over het algemeen in het kijken naar opera, prijsuitreikingen, concerten dragen.

Mevr. avondeten, is wat wij noemen "jurkje." diner meestal naar de wreef zonder dweilen van de vloer lange backless monochrome jurk, korte of lange mouwen, handschoenen kan worden uitgerust met verschillende lengtes, over het algemeen niet een hoed te dragen, sluier. Mevr.

avondeten, meestal verwijst naar de middag na vijf kleding gedragen in sociale situaties, is de tweede alleen voor de lange avondjurken, geschikt voor feesten, concerten of kijken musicals dragen. als je in een hotel of grote openbare gelegenheden de roklengte aan de enkel te steken, als het een algemene feest is een rok kan een beetje korter, maar niet te veel naakt zijn.

kleren klaar, kan niet nalaten te vermelden met aanvullende accessoires. de galajurken zal dragen soms een hoed, meestal het dragen van een hoed buitenshuis op openbare plaatsen, en de mensen de kamer binnen en begroeten, ontmoeten, afscheid, moet u af te nemen hun hoeden bij het praten, als de erewacht na de hoed af als dat nodig is .