ideaal van vinden van de perfecte cocktail jurk

0
407

het krijgen van een goede basis
de mooiste jurken hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken, en moet je kijken naar deze aankopen over de perfecte jurk.

cocktailjurk

foto door: cocktailjurk

wees niet
de perfecte cocktail jurk is meestal vrij sexy, dus kies een stijl die een beetje huid laat zien. gewoon voorzichtig zijn niet te overdrijven. als het gaat om de splitsing, blote schouders of rug te onthullen, een beetje mysterie is altijd beter dan je bloot.

juiste fitting
selecteer cocktail jurken die zijn aangebracht door middel van de buste en taille. de rok moet vloeiend en vrij zijn.

weefsel
als het gaat om stof kan lichte stoffen zoals zijde en satijn bedragen vrij bewegen. stijf katoen of polyester is niet een goede keuze als het gaat om cocktailjurken. Als u winkelen voor cocktailjurken, bedenk dan dat dicteren de mode trends van de afgelopen jaren is dat minder meer is. select stijlen subtiel, eenvoudig en sober met de felle kleuren en overdreven add-ons, zoals nep-diamanten of pailletten.

goed Accessorize
koppelen uw feest jurk met een flitsende paar schoenen, een kleine handtas en oorbellen of een ketting, en je hebt om te zien dat zijn werkelijk verbluffend!

werken met je gezicht
de waarheid is dat zeer weinig van ons wiens lichaam is perfect, maar in plaats van zeuren over het of springen jurken algemeen, de sleutel om te leren werken met wat we 've. het goede nieuws is dat de meeste jurken kan werken op de lichamen van alle soorten en maten. het is gewoon een kwestie van wat je zoekt. controleer dan de volgende tips om de kleren die werken met het lichaam het type te kiezen:

curvy
vergeet niet dat donkere kleuren zal altijd je slanker. overwegen een cocktailjurk lang touw om volledig te bedekken de benen en dijen. taille en rokken kan ook helpen om onvolkomenheden, waaronder volledige heupen en dijen te verbergen.

kort
houden de jurk, net als dat is verpletteren uw frame. U kunt ook proberen om te kijken als een kant-sleuf voor de langere benen en een grotere bijdrage dan stijl taille, om je benen langer lijken. de lengte van de jurk moet boven de knie.

kind
U kunt het verbeteren van de bochten met horizontale secties en vooringenomenheid. probeer het plukken kleren, de contrasterende kleuren op de buste een definitie toe te voegen. weg te houden van omvangrijke design, ook geschikt om te ontwerpen en stijve materialen.

volle buste
gaan voor semi-uitgerust stijl met open halslijnen. vergeet niet, kleding voor het oog om het gezicht van zeer verticale selecteren tekenen met een vriend draaide v-hals. kunt u zich concentreren op de schouders met spaghettibandjes, de verticale verbindingen en armaturen aan de romp te verlengen en selecteer zacht vloeiende stoffen.

kleine buste
om te proberen om de buste, taille stijl nek of v-hals bepalen, hoe kan het worden vleiend voor je lichaam het type. U kunt ook proberen om samen te intelligent te zetten, plooien en ruches en een contrasterende stof of afwerking bij de buste om welvaart te scheppen. eindelijk, een lichtere kleur aan de top heeft zal helpen de balans van het lichaam.

buik
directe aandacht van de taille en open profielen en details rond de bovenkant van de feestjurken gezicht. je kunt ook hetzelfde effect hebben met een focus op de benen met sleuven of details op de zoom. de v-hals of langwerpig ovaal halslijnen en te voorkomen dat alles dat met betrekking tot de grootte of te strak of lastige.

in dikke bodem
gaan voor modellen met een taille of iets dat is strak om de borst of taille en fakkels licht. aandringen op je gezicht met een beetje huid – schouders, splitsing of armen. proberen om een lichtere kleur of helderheid of detail dragen op de bovenste helft van uw galajurken.