hoe u uw trouwjurk te transformeren in een strand trouwjurk

0
20

strand bruiloften zijn erg populair tijdens de zomer; de waarheid is, zelfs als ze niet in de zomer, deze zijn heel populair ook. ondanks het weer, kunnen koppels altijd kiezen voor het strand bruiloften. Maar wat als de trouwjurk die u wilt gebruiken is niet geschikt voor een strand bruiloft? Nou, je kunt een strand trouwjurk te bestellen, maar om wat geld, waarom ga je niet gewoon weer je bruidsjurk in een jurk die past bij het strand te redden? hier zijn enkele tips over hoe je het kunt doen.

bruidsjurken, trouwjurken 2015

foto door: veaul

1. Snijd de jurk te kniehoogte te maken. het zou niet cool zijn als je een heel lange jurk op het strand zal dragen. het strand is een warme plek en daarom, zou het het beste zijn als je zal gaan voor iets dat is cool, en dat is door het dragen van een korte jurk. als je jurk is kort, natuurlijk, zult u niet het gevoel erg warm en dus kunt u genieten van het evenement.

2. maken de jurk eenvoudig. als de jurk heeft veel kralen of decoraties, dan wilt u misschien overwegen het wegwerken van hen. U kunt laat een aantal kralen als je wilt, maar zorg ervoor dat de jurk eenvoudig zal zien, zelfs met hen.

3. Snijd de mouwen. als de jurk is een lange mouwen één, dan moet je snijden om er een korte mouwen één of beter nog, maak er een tube jurkje te maken. U kunt ook worden bereid door een professionele ontwerper, zodat hij / zij kan de gewenste wijzigingen te maken.

4. voeg wat accessoires om de jurk. dit betekent niet dat je meer versieringen toe te voegen, maar je moet meer accessoires toe te voegen aan de jurk past de zaal. kunt u een aantal linten of iets dat de jurk koele kan toevoegen.

je hoeft niet om een enorme hoeveelheid geld te besteden aan uw strand trouwjurk. als je moeder heeft een trouwjurk en als ze wil om het te geven aan u, accepteer het dan en dan omzetten in een jurk die je trouwlocatie past. kunt u de stappen zoals genoemd in dit artikel te volgen of u kunt ook gebruik maken van uw creativiteit. zelfs als de bruidsjurken is erg oud, kunt u nog steeds maken het moderne lijken en dat is door het maken van een aantal wijzigingen.

maak uw strand bruiloft een onvergetelijke herinnering. wat geld besparen met behulp van uw creativiteit om te komen met een prachtige trouwjurken 2015.