hoe u uw bruiloft schoenen te halen

0
60

op je trouwdag, u wilt uw mooiste verschijnen. zelfs zo, je moet ook comfortabel zijn, te wijten aan het feit dat het een ongelooflijk lange dag vol met langdurige perioden van staan en dansen. het kiezen van de beste paar schoenen is cruciaal voor de jacht fantastisch en ontspannen gevoel.

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: veaul

ontwerpen van de schoen
de aard van de schoenen die je kiest zal afhangen, in enorme portie, op de stijl van uw trouwjurk. wat langer toga zal het grootste deel van de schoenen, maar korter hemlines te plaatsen op het display. bruiloft schoenen kunnen eventueel worden gemaakt op basis van satijn, zijde en fluweel, en bedekt met trim en versieringen zoals steentjes, kristallen of strikken. ontwerpen kunnen eventueel gesloten teen of open teen zijn gesloten rug, sling rug of open rug. bruiden die nauwelijks dragen hakken zou willen duidelijk hakken, die kan meer dan 3 inch en uiterst mager te sturen. in plaats daarvan, pak bruiloft schoenen die een kitten hiel of zelfs een licht kwadraat hak te produceren krijgen over minder ingewikkeld te hebben.

twee paar schoenen
verschillende bruiden kiezen om twee paar van de bruiloft schoenen te kopen. de eerste kan een paar hoge hakken die ze gaan om te dragen door middel van de ceremonie en voor een deel van de receptie zijn.

toen ze pas in een tweede paar schoenen die een lagere hak heeft of plat. onmiddellijk na de rituele eerste dans is meer dan, bruiden kunt plaatsen op hun flats of sandalen voor de rest van de avond. gewoon ervoor zorgen dat ze toch stijlvol. een aantal grote mogelijkheden zijn ballerina's of open sandalen. als je met een strand bruiloft, flip-flops zou zeker een geschikt schoeisel keuze.

kleurkeuzes
Onthoud dat trouwschoenen hoeft niet wit te zijn. als te laat, zijn veel bruiden plukken schoenen die zilver, goud, grijs, brons en zelfs zwart zijn. voor degenen die beslissen over witte schoenen, ervoor te zorgen dat de schaduw overeenkomt met de jurk in het bijzonder, als er een flink aantal tinten wit, zoals gebroken wit, crème, been, ivoor en wit met een vleugje roze. bruiden wie toga's hebben een vleugje kleur kan ook op de coördinatie van de schoenen die overeenkomen. modieuze bruiden kunnen trouwschoenen halen in een heldere klank, met inbegrip van rood, paars of groen, voor een pop van kleur. wanneer schoenen zijn een neutrale of lichte schaduw, is de kans groot, dat ze eigenlijk zouden opnieuw worden gedragen, terwijl witte bruidsschoenen schreeuwen bruiloft.

in gedachten dat het schoeisel nodig hebt om comfortabel te houden. kijk voor de bruiloft van schoenen met een gewatteerde voetbed voor maximaal comfort en een soort grip op de bodem om te voorkomen dat uitglijden en vallen. Ook dragen de trouwschoenen rond het huis om ze te breken in net voor de bruiloft.