hoe te korte jurken kiezen

0
97

een look die veel aandacht krijgt deze dagen is de korte avondjurk. ze werken voor de overgrote meerderheid van de andere taken als iets heel formeel en hebben een beetje anders. maar hoe doe je kiezen? is het van belang, met een korte avondjurk dat je lichaam het type vleit, niet worden gezien of gevoeld onwel en ongemakkelijk, en is geschikt voor u indien beschikbaar. neem een kijkje bij enkele van de opties, en hoe de jurk die past u kiest.

avondjurken

foto door: avondjurken

we weten allemaal dat je kan niet mis gaan met een little black dress, maar het moet de juiste kleine zwarte jurk. korte avondjurken kan chic of het bovenstaande, afhankelijk van hoe ze worden gedragen. niet super kort, in de meeste gevallen, en beseffen hoeveel je onthullen. in veel gevallen, is een mini-jurk niet laten te veel decolleté – alles lijkt te veel. benadrukken uw vermogen, maar ze niet te plaatsen op een bord!

lichaamsbouw beïnvloedt de korte avondjurk je net zo goed. zeer weinig vrouwen is een dunne avondjurk, of nauw goed werkt voor hen. Maar vrouwen vinden zelfs een kleine hoeveelheid lichaamsvet is deze stijl als vleiend.

op maat gemaakte kleding zijn een goede keuze voor vrouwen, meer grootte omdat ze de positieve punten van het gezicht, zonder nadruk uw zwakke punten. neem de tijd om de verschillende mogelijkheden te proberen, en vergeet niet je kunt altijd veranderen je jurk kort. een goede pasvorm is een belangrijke overweging!

welke kleur? er zijn meer keuzes op de markt zo zwart als zwarte is een geweldige keuze voor iedereen. bij de keuze van de kleur en het patroon, na te denken over je eigen huidskleur. zeer bleke, vrouwen vaak worstelen met de dooier, terwijl vrouwen met een donkere huid zeer succesvol met een rijke, warme tinten. niemand wil een mooie lange avondjurken ze er ziekelijk en ongezonde na al, maakt het nu.

mode is belangrijk. de meesten van ons niet dragen onze kleren vaak kort, dus we willen het laatst voor bepaalde tijd. denk dat je het, patronen en stoffen om uit te kiezen in stijl woonplaats, ook veranderd na de mode van de tijd. een klassieke stijl is meer voor vele jaren te komen. terwijl deze laatste methode interessant zou kunnen zijn, zal het zich snel dateren om te vermijden om opnieuw te kopen in een paar jaar.

dit is niet echt moeilijk om een zeer korte avondjurk te krijgen. gewoon de tijd nemen om na te denken wie je bent, hoe je eruit ziet en wat je flatteert. kiezen voor een jurk die is veelzijdig en klassiek uiterlijk, en zal werken voor veel verschillende functies. niet overdrijven, en krijgen een second opinion als u niet onveilig. het resultaat zal zijn van een galajurken die er goed uitziet, voelt goed op je en houd maakt niet uit als je een geweldige tijd.