hoe je de perfecte party jurk te kiezen

0
283

dus je hebt een grote extravaganza komen en je nodig hebt om een jurk die verblindt vinden? feestjurken komen in vrijwel elke andere stijl die je kunt bedenken, maar slechts een handvol geschikt zal zijn voor de gelegenheid en uw lichaamsvorm. de prijs spectrum van jurken is ook vrij enorm, maar u zult uw budget kennen en je zult waarschijnlijk weet hoe om te shoppen voor goedkope kleding, dus we zullen ons hier niet bezig te houden met dat. we zullen gewoon concentreren op het vinden van de perfecte jurk voor uw look.

foto door: Korte Feestjurken

lichaamsvorm
als je online winkelen voor je feestjurk (je zou moeten zijn, vooral als het goedkope jurken die u zoekt), het kiezen van een ontwerp dat past bij uw lichaamsvorm is essentieel. verschillende jurken beter werken op verschillende instanties, zodat iets dat het beste beschrijft u uit deze lijst te vinden, en uw zoekopdracht dienovereenkomstig.

ronde bodem meisjes – je nodig hebt om het meeste uit uw derrire maken dus overweeg een bodycon jurk met een lowcut rug of, als de gelegenheid is een formele, een jurk met een trein.

platte bodem meisjes – je nodig hebt om vorm en definitie te creëren zodat een fishtail jurk is de weg te gaan. een uitlopende rok kan ook goed zijn, vorm geven zonder het plaatsen van focus op je kont.

grote boezem girls – laag uitgesneden, vierkante nek jurken zijn zeker de beste inzet voor grote borsten. Als je ondersteuning nodig, kijk voor bredere banden.

kleine boezem meisjes – lange mouwen en hoge halslijnen bieden prachtige verfijning, maar laat je niet afschrikken door de lage halslijn, met dunne bandjes ze goed kunnen werken worden gezet.

big hip meisjes – te voorkomen prints op alle kosten. stok met iets met enkele tinten en rechte snijdt.

geen taille meisjes – nogmaals, rechte snede feestjurken zijn best.

pronken met de curviness van uw buste met dunne bandjes.

round buik meisjes – de aandacht weg van je middenrif met een vloer lengte jurk. het toevoegen van een brede riem is een goede manier om wat vorm toe te voegen.

huidskleur
huidskleur is niet vaak besproken bij het uitkiezen van jurken, maar het is zeker van belang.

blanke huid meisjes – neutrale kleuren zijn de beste keuze voor elegantie, maar als u op zoek bent naar meer van een verklaring te gaan voor een heldere kleur die niet geel om uw huid te verbeteren.

donkere huid meisjes – donkere kleuren zoals zwart, grijs en bruin zal niet krijg je opgevallen, dus kiezen voor lichte tinten van geel en roze.

medium huid meisjes – warme tinten zijn zeker het beste voor uw huid toon. sterke blauw en rood en neutrale kleuren zoals zwart of bruin zal echt heb je staande uit de menigte.

voeg uw lichaamsvorm om uw huid toon en moet je alle ingrediënten die nodig zijn om de perfecte jurk te vinden (of Feestjurken, als de prijs goed!) voor je evenement. gelukkige winkelen!