hoe je bruiloft schoenen te kiezen

0
286

als het gaat om uw trouwdag, kan schoenen een groot verschil om je outfit te maken. kunnen ze ofwel voltooien je outfit, super comfortabel om te dragen en ziet er fantastisch uit, of ze kunnen grote schade aanrichten in de vorm van blaren en algemene pijn!

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: veaulbruidsschoenen

het is echt belangrijk dat je niet verlaten de aankoop van uw bruiloft schoenen tot de laatste minuut. bruiden besteden vaak maanden (en in sommige gevallen jaar) kiezen van de perfecte trouwjurk. een die zal hen het gevoel als een prinses op hun grote dag. verwaarlozen van de schoen afdeling en haasten het koopproces is een big no-no.

zijn er verschillende factoren die moeten worden overwogen bij het zoeken naar bruiloft schoenen. deze zijn als volgt: –
hoge hakken of flats?

De grote vraag is eigenlijk, wat je gebruikt om te dragen? als je nog nooit een paar hoge hakken (meer dan 3 inches) hebben gedragen in je leven, dan is het krijgen van een paar van wolkenkrabbers is een slecht idee. zal het zeer waarschijnlijk dat je pijnlijke voeten te krijgen en sterven om de hielen opstijgen binnen een paar uur! Als u echter, je gewend bent aan het dragen van hoge hakken, go for it € "een paar killer heels prachtig en sexy op je trouwdag eruit zal zien.

flats en ballet pompen zijn een geweldig idee in termen van comfort, maar de selectie van schoenen beschikbaar kan vaak heel beperkt. platte sandalen zijn vaak een goede keuze voor een openlucht of op het strand bruiloft, als je niet hoeft te maken over uw hielen zinken in de grond.

misschien wel de meest populaire hakhoogte voor de bruiloft van schoenen is iets mid hoogte als een paar kitten heels. ze bieden een beetje meer hoogte en comfort en omdat ze tussen de 2 tot 3 inch, moeten ze grote stabiliteit bieden.

beschikbare stijlen
weer, moet je waarschijnlijk gaan voor een stijl die u gewend bent aan het dragen. bruiloft schoenen komen in allerlei stijlen, waaronder open teen, gesloten teen, slinger ruggen, pumps, sandalen en nog veel meer. is het belangrijk om de stijl van de schoen te proberen voordat je koopt € "vele vrouwen hebben problemen met open teen schoenen wrijven op hun tenen en dit is het laatste wat je wilt op je trouwdag!

versieringen
bruiloft schoenen komen met allerlei versieringen. als je niet op zoek bent naar gewone bruiloft schoenen dan kunt u die met kristallen, bogen, parels en meer te vinden. deze versieringen kan ofwel een subtiele afwerking aan de schoen, zoals een gesp met diamante surround of ze kunnen het belangrijkste kenmerk van hen € "een hoge hakken schoen volledig bedekt met glinsterende Swarovski kristallen zijn.

kleur
vele jaren geleden, zou bruiden alleen hebben overwogen het dragen van ivoor of witte bruiloft schoenen. Dit is niet meer het geval met veel bruiden kiezen fellere kleuren om hun trouwjurk contrast. bruiloft schoenen zijn nu beschikbaar in een reeks van trendy kleuren € "rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, roze, zwart, bruin.

naar het koopproces gemakkelijker te maken, moet u zich richten op een paar kleuren die je denkt dat je zou willen, zoals de keuze van zo veel verschillende kleuren een beetje overweldigend kan zijn.

heb je vond de perfecte paar schoenen in wit of ivoor, maar eigenlijk wilde dat ze in een lichtere kleur? dit is waar aanverfbare schoenen komen in. Als de schoen is dyeable je kunt krijgen ze afgestemd op uw toga of een kleurstaal door deskundigen.

comfort
ervan uitgaande dat je een hak hoogte en de stijl van de schoen die je gewend bent aan het dragen is de kans groot dat u uw schoenen comfortabel om te dragen vinden hebben gekozen. maar er zijn andere factoren die hoe comfortabel ze € "zachte lederen bekleding, opvulling kunnen beïnvloeden enz kijken voor schoenen met deze kenmerken en je voeten moeten beter voelen.

tot slot, een van de grootste fouten die vrouwen maken is niet hun schoenen dragen. Als je trouwdag is de eerste keer dat je ze dragen is het waarschijnlijk dat dit zal leiden tot wrijven, blaren en beetjes graven in je voeten.

nu heb je misschien het gevoel een beetje dom, maar probeer het dragen van hen in, terwijl het doen van een beetje zweven of wandelen rond het huis! deze manier krijg je het materiaal een beetje meer flexibel en vorm aan uw voet terwijl niet zorgen te maken over het krijgen van hen vuil te maken.

Scholl doen ook een goede spreiding van voetcomfort producten zoals onzichtbare pleisters, gel kussens en sling terug strips die nuttig zijn als een preventieve voor het ongemak zou kunnen zijn.

budget
budget uiteraard een rol speelt in wat bruiloft schoenen die je kiest. of je na goedkope trouwschoenen of meer dure designer degenen, is er veel keuze die er zijn. vergeet niet, de verkoop zijn een geweldige manier van het vinden van de perfecte bruiloft schoen, omdat ze buiten uw budget kan zijn voordat de korting wordt toegepast.

Nu dat u deze tips die u wenst uit te checken de verschillende secties van trouwschoenen hq, die speciaal uit zijn verdeeld in de hoop van het maken van de inspiratie proces gemakkelijker hebben gezien.