hoe de TOWIE meisjes verwisseld fake tan en bodycon jurken voor high fashion

0
299

ze kunnen fake tan, valse wimpers en blitse mode hun handelsmerk hebben gemaakt op de enige manier is essex, maar als hun verschijning op de tv BAFTA is iets te gaan, hebben de dames van romford lang achter zich die dagen verlaten.

Lydia helder, lucy Mecklenburgh, jessica wright en Ferne McCann keken serene op de rode loper bij het koninklijk theater op zondagavond.

de dames, die bekendheid te vinden op de reality tv-show, hebben allemaal een gladde, high fashion makeovers sinds de toetreding tot de show in 2010 – en het werkte wonderen voor hun carrière.

2888B35E00000578-3076443-image-m-9_14313349304852888947B00000578-3076443-image-a-10_1431334941309

(Foto via internet)

lucy Mecklenburgh, links en Lydia helder, rechts, tentoongesteld hun hoge glamour stijl op de rode loper bij tv BAFTA awards maandag avond – en ze hebben zeker hadden een make-over, omdat het vinden van roem op de reality tv-show

EMBARGOED FOR USE UNTIL DECEMBER 6 2011 A Lime Pictures Production for ITV2 THE ONLY WAY IS ESSEXMAS Picture shows L-R - Lauren Goodger, Jessica Wright,Sam Faiers, Billie Faires, Lucy Mecklen Burgh and Lydia Bright. Catch up with the latest gossip from the cast as they embark on some festive fun Ð with mistletoe, mulled wine, and a trip to Santa the TOWIE crew gear up for a typical Essex Christmas Copyright: ITV

(Foto via internet)

omdat het vinden van roem op towie, lucy, 23, links, heeft de fake tan en big hair gedumpt in het voordeel van een gladde nieuwe look. lydia, ondertussen, heeft zeker gepositioneerd zichzelf als een serieuze mededinger in de mode en beauty wereld

lydia steeg licht, 24, verwierf faam op de enige manier is essex als sidekick Lauren Goodger's met een voorliefde voor peroxide blonde hair extensions, fake tan en micro varkens.

maar de voormalige reality tv-ster is sindsdien gericht op steeds een zakenvrouw en modeontwerper.

na het openen van een kleding winkel, de onthulling van haar gelijknamige mode-range en de lancering van een YouTube-kanaal, heeft Lydia zeker gepositioneerd zichzelf als een serieuze mededinger in de mode en beauty wereld.

2888977400000578-3076443-image-m-19_1431335414927288D16E300000578-3076443-image-a-21_1431335432432

(Foto via internet)

lydia steeg licht, 24, verwierf faam op de enige manier is essex, links, als een duizelig blonde met een voorliefde voor peroxide blonde hair extensions en zware make-up, maar zegt dat ze gedumpt haar hele make-up tas sindsdien, rechts, bij evenement afgelopen nacht

spreken tot MailOnline vorig jaar, Lydia stond erop dat ze een lange weg afgelegd in de schoonheid stakes sinds ze voor het eerst siert onze schermen op towie terug in 2010.

'Ik heb mijn hele make-up tas gedumpt sindsdien. toen ik voor het eerst op de show gebruikte ik om goede producten te gebruiken, maar toegepast ze allemaal verkeerd.

'Mijn foundation was twee tinten donkerder dan mijn huidskleur; i gebruikt om bronzer gebruiken over mijn hele gezicht. ik heb de echt lange wimpers die waren als spin ogen gedumpt en ik gebruik nog steeds fake tan zo nu en dan, maar niet in die mate dat ik deed op de show.

'Ik denk het werken in de industrie en wordt naast de make-up artiesten en mensen in de know helpt je pick-up trucs,' zei ze.

haar beste vriendin lucy Mecklenburgh heeft een soortgelijke makeover gehad. omdat het vinden van roem op towie, lucy, 23, heeft de fake tan en big hair gedumpt in het voordeel van een gladde nieuwe look.

lucy, die op de tv BAFTA met vriendje louis smith aangekomen, keek super chic in een rode jurk met haar haar vastgebonden terug in een verfijnde stijl.

lucy, die was deze maand onthuld als het gezicht van sunkissed nieuwe fake tan-campagne, gaf toe dat ze gebruikt te overdrijven op de oranje spullen in haar tienerjaren.

2888C0BB00000578-3076443-image-m-26_1431335541376

(Foto via internet)

voor het vinden van roem op de enige manier is essex, Jessica Wright was een relatief onbekende jonge popster en glamour model, links, maar haar stint op de reality tv-show heeft geleid tot ongekend succes, talloze modeling aanbiedingen en zelfs haar eigen fashion collectie, die ze gemodelleerd gisteravond, rechts

de-Essex geboren ster zei: 'Ik denk zeker dat mijn stijl is veranderd door de jaren heen. ik heb gerealiseerd dat minder is zeker meer, als het gaat om uw outfits te houden hen eenvoudig en stijlvol, maar nog steeds heel leuk.

Met mijn make-up, heb ik ontdaan het terug. ik heb geen zware smokey eyes dragen de hele tijd en mijn tan heeft zeker lichter geworden! Ik was een beetje oranje op school, maar nu heb ik besefte dat je moet de opbouw van uw kleur in plaats van combineer het allemaal op in een keer. '
evenals het werken met de schoonheid merk, heeft lucy drukke oprichting van zichzelf als een fitness-goeroe zijn – zelfs de lancering van resultaten met lucy – een online work-out programma.

voor het vinden van roem op de enige manier is essex, Jessica Wright was een relatief onbekende jonge popster en glamour model.

maar, evenals hartzeer en drama, haar stint op de reality tv-show heeft geleid tot ongekend succes, talloze modeling aanbiedingen en zelfs haar eigen modecollectie.

jessica bewezen dat toekenning afgelopen nacht door te draaien tot het aantrekken een van haar eigen ontwerpen uit haar met liefde jessica bereik.

2888A97000000578-3076443-LONDON_ENGLAND_MAY_10_Ferne_McCann_L_and_Lydia_Bright_attend_the-a-31_1431335773193

(Foto via internet)

Ferne mccann en Lydia helder keek glamoureuze op tv BAFTA awards op maandagavond

evenals het kijken naar haar collectie evolueren, heeft Jess ook gezien haar eigen stijl veranderen in de loop van de jaren.

'We hadden allemaal de typische bodycon jurken toen we begonnen op towie,' zei Jess van haarzelf en haar co-sterren 'jurk zin.

'Maar nu heb ik een veel meer volwassen kijk op mode, is het een echte passie van mij geworden. Ik heb geen een stylist, ik gewoon helemaal kleden mezelf. '

sinds exploderende op onze schermen op de enige manier is essex, Ferne mccann is uitgegroeid tot een van de opvallende leden van de cast van de show en haar gevoel voor stijl en onnavolgbare persoonlijkheid won over de hele natie.

net als haar mede-sterren, die allen hebben gewaagd in verschillende stijl en schoonheid bedrijven, heeft Ferne haar liefde voor mode en voedsel gekanaliseerd in een nieuwe website.

de reality tv-ster gelanceerd modieuze foodie, wat ze zegt is de go-to bestemming voor alles wat mode en eten – haar twee grootste passies.

de voormalige kapper zegt dat ze werd overspoeld met aanvragen voor mode en beauty advies, zodat de site gemaakt om volgelingen te bieden haar top stijl en make-up tips. Ferne bewees haar punt als ze stapte in een etherische jurk van House of Fraser op rood tapijt maandag nacht.