het vinden van jezelf een ongelooflijke avond jurk

0
28

We hebben er allemaal geweest; u uitgenodigd voor een geweldig evenement, maar je moet een even verbazingwekkende avondjurk te vinden. een designer jurk is vaak de beste manier om te gaan, omdat deze vaak een betere kwaliteit en meer geschikt voor een formele gebeurtenis.

 

foto door: avondjurk

er zijn altijd bepaalde dingen na te denken over om ervoor te zorgen dat u de beste avondjurk voor u:

1. Ingeval
rekening houden met de aard van het evenement en de stijl van de jurk die precies bij het zou zijn. een lichte katoenen maxi jurk zou uitstekend voor een openlucht zomer gelegenheid, terwijl een lange elegante zijden of fluwelen japon veel meer passend voor een groots evenement tijdens de koudere weer zou zijn.

2. lengte
na te denken over hoe comfortabel voelt u zich de hele nacht. een zeer formele evenement zal ten minste een knie lengte jurk, zo niet vloer lengte nodig. echter, zorg ervoor dat je de juiste lengte voor u. als je een langer of korter vrouw, je hoeft niet een vloer lengte jurk die zit op uw kuiten of hangt onder je hielen wilt.

3. uw lichaamsvorm
zoals met elk kledingstuk, zal verschillende stijlen passen verschillende vormen. overwegen je beste eigenschappen, en laat ze zien dienovereenkomstig. bijvoorbeeld als je armen zijn uw beste eigenschap, kiezen voor een strapless avondjurk, of een die spaghettibandjes heeft. Als je je benen meer gunst, ga dan voor een kortere stijl jurk, die lange armen om elegantie toe te voegen heeft. misschien uw buste is uw beste eigenschap, in dat geval kiezen voor een lange halter hals jurk, waar u kunt pronken met je beste activa, terwijl nog steeds op zoek chic en verfijnd.

als je niet zeker weet, op zoek gaan naar een lokale designer boutique, die gebonden zijn aan een reeks van avondjurken voor alle lichaamsvormen hebben. zullen ze vaak een persoonlijke service om ervoor te zorgen dat u de juiste kleding voor je.

4. accessoires
zelfs als je de perfecte jurk te vinden, moet je nog steeds de perfecte schoenen, tas en ketting te gaan met haar. Er zijn geen specifieke regels, maar als een gids het verstandig vast te houden aan dezelfde kleuren, of misschien op contrasterende kleur zou zijn. bijvoorbeeld, als je 's avonds jurk is zwart, je kon dit team met rode schoenen en sieraden om Spice up your outfit. lichtere tinten zal op zijn beurt de hoorn van de kleur van je jurk, dus wees niet bang om donkere kleuren te mengen met licht.

Als je jurk is duidelijk, kiest statement accessoires om glamour toe te voegen aan je outfit. bijvoorbeeld, zou een duidelijke blauwe avondjurk geweldig uit met een sprankelende ketting, en verfraaid schoenen. als je avondjurk al schittert, slijtage duidelijker accessoires, zoals deze zullen ervoor zorgen dat u niet "over-do" de schittering, terwijl de aandacht te vestigen op de jurk.

het is de moeite waard de aankoop van al uw items uit een kleinere boutique. hier heb je meer kans om matching of collaborative items die speciaal zijn aangekocht om samen worden gedragen te vinden, wat betekent dat je vaak kunt vinden de perfecte coördinerende of contrasterende kleuren die precies bij je outfit zijn.

boven alles, veel plezier ermee. dit evenement is groot, en je een fantastische avondjurken te gaan met haar nodig. vind een outfit die eruit ziet en maakt u speciaal om ervoor te zorgen dat je echt de belle van de bal zal voelen.