het verhaal van de designer trouwjurken

0
22

de standaard Chinese designer trouwjurken is altijd geeft prioriteit aan met rode, opgewonden opgewonden is bloeiende, overweegt laat mensen voelen festival; in plaats daarvan wordt de traditionele westerse huwelijksceremonie jurk, maar met de kleur op de witte trouwjurk en zwarte jurk prioriteit gegeven aan, omdat veel van de kleur, het uiterst hoge romantische, met een Chinese stijl designer trouwjurken vormde een fel contrast toonde. en nu de nieuwe Chinese stijl in de huwelijksceremonie, de jonge man had de western-stijl witte trouwjurk als de kleur van de eerste verscheen als youre kijken van vitaal belang om de gasten te verwelkomen basis.

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: veaul

victoria in witte kleur eerste huwelijk take
victoria in het wit-gekleurde kleur eerste huwelijk onder 1840 Britse victoria vrouwelijke koning (Alexandrina ictoria, 1819-1901) huwelijk, op vanwege de mooie china hit kleur satijn gemaakt van witte kleur jurk, trailing voor 18 voet, en het gebruik van witte kleur sluier, naar de zuivere witte kleur te voet naar het stadion verbazen. en in victoria meisje koning getrouwd voor, het koninklijke huwelijk van het personeel en nemen alle draagt de overhead juwelen, wedstrijd op te stellen volledige avondjurk, de edelsteen zilver met een stukje bont pihouer conventionele dress up. shes de verbazingwekkende lift, in een prachtige weergave resterende, plotselinge graden voor een veel vollediger grote Xishang wijd Chuanliu, western designer trouwjurken de bruid droeg witte kleur "het grote evenement neemt ook geleidelijk werd Chuanliu tot nu toe van de traditionele gewoonte. de kleur van de witte trouwjurk vertegenwoordigt de zuiverheid van het hart en het hoofd van de kinderen gewoon dont hebben enig kwaad, dan geleidelijk naar het symbool van exogene maagdelijkheid. een naoorlogse 1920 keer, vrouwelijke sociale verscheidenheid statuswijziging ook bruidsjurken stijl is sterk verbeterd, geleidelijk onthuld de korte rok in de trouwjurk, 1940 keer, de leden van de tweede wereld oorlog, de bruiden huwelijksceremonie in aanvulling op te nemen in eenvoudige naïef, velen moeder zal ook eigen huwelijk gaas zoals in de schatten met de familie doorgegeven van generatie op generatie, met meisjes bij peilian.

in 1951 iran de koning en koningin huwelijk gaas heeft een van de bestaande mode-elementen
de kleur van de witte goedkope trouwjurken voorganger is heilig mantel in 1600, zeer hobby hanglie richard earl (richry count) resulteerde in Noord-Ierland koninklijke glamoureuze mensen in het stadje sprookje stad hanglie, gebeurde op basis van in de rivier om kleren van te wassen miss roos (roos. miss). richard graaf werd onmiddellijk steeg miss Chunqing en elegante temperament van diep aangetrokken, op hetzelfde moment, juffrouw steeg naar de lang en knap richard graaf inleiding van de diepe set van idee. jacht terug naar zijn huis in richard graaf had feodale maatschappij kan niet helpen om het formulier "de deur is niet goed en kwaad," de dingen staat, moed wordt voorgesteld in de richting van het platteland werd geboren van de roos verzoek getrouwd en trouwen met haar idee! te laat richard earl gekraakt idee, de Royal Irish missen roos voren een bijna didnt hebben gedaan het werk als met het naaien van een overnachting "witte kleur heilige mantel", en aan de koninklijke exclusieve kerk uit Ierland zhenghun sets te bereiken langs de deur naar de kerk. geconfronteerd met het ernstige verzoek, juffrouw steeg doesnt bedoel dit zwak, maar verenigde de hele stad voor zonsopgang in de jongste naad uit een standaard lijn is ongelooflijk eenvoudig en niet de koninklijke kleurrijke adem van de 16 meter lange witte kleur heilige gewaden niet breken.