het kiezen van een feestjurk voor uw lichaamsvorm

0
16

als u op zoek bent naar de perfecte feestjurk, is het belangrijk om je lichaam vorm in het achterhoofd te houden. we hebben allemaal figuur gebreken die we graag verborgen te houden, en er zijn manieren om deze onvolkomenheden te verhullen en hebt u op zoek je best. afhankelijk van je lichaam het type, zijn er manieren die je kunt kleden om indruk te maken en accentueren uw beste eigenschappen.

feestjurken

foto door: http://www.veaul.com/nl/feestjurken-c20

een van de meest voorkomende lichaamsvormen een vrouw de appelvorm. dit kan ook de meest moeilijk te kleden omdat veel feestjurken lijken het bovenste gedeelte van de jurk, die de ogen vestigt op uw probleemgebieden te accentueren. uw beste inzet voor een mooie jurk is een v-hals en een taille te kiezen. de v-hals zal helpen om deel uit van de bochten en de taille wordt de romp verlengen en zorgen voor een meer langgerekte look die de ogen lager zal trekken en maak je slanker lijken.

de peervorm is ook een veel voorkomende lichaamstype bij vrouwen. je meer bottom-zware functies te verhullen, kies dan een vloeiende rok met een A-lijn. dit zal de vollere heupen vermommen en maak een mooie vloeiende lijn naar uw onderste helft. kiezen voor een jurk met een versierd bovenkant of een off-the-shoulder kijken naar de ogen van de buste lijn te brengen en meer deel.

Als jouw vorm ontbreekt curves, zijn er opties die kunnen zorgen dat u meer maatje meer kijken. zijn er in principe twee opties die het uiterlijk van bochten kunt maken en die zijn tekenen van de ogen om je taille door het dragen van een ingerichte taille jurk of het toevoegen van een soort van gordel. U kunt ook kiezen voor een lagere hals met sieraden die de ogen vestigt op de borst. Dit creëert de illusie van bochten en geeft je meer van dat zandloper blik.

als je plus sized bent, zult u de meeste kans hebben een rondere vorm. Dit kan moeilijk zijn, omdat de grotere buik en borsten. het grootste probleem gebied voor dit type lichaam gaat met een jurk die een taille heeft. Dit kan de aandacht vestigen op de buik. U wilt feestjurken die de buik en heupen verbergt kiezen. een v-hals kan ook dun maken en verlengen van uw frame.

Als je deze tips volgt, zult u goed op uw manier om te kijken fabelachtige in je nieuwe feestjurk! veel plezier het vinden van de perfecte cocktailjurk en wees niet bang om te experimenteren met verschillende looks totdat u de perfecte een voor u te vinden.