het geheime leven van couture trouwjurken

0
425

veel bruiden-to-be denk niet veel over hun kleding dan de grote dag. terwijl couture trouwjurken onmiskenbaar zijn ontworpen en vooral gedragen voor de huwelijksceremonie, kan het verhelderend om te kijken naar een aantal van de verschillende verhalen die zich voordoen na de grote dag. veel jurken kunnen genieten van een 'leven' na afloop, ondanks de algemene opvatting van een trouwjurk als een 'eenmalige' affaire. of de jurk is unornamented en effen aan de bruid figuur, of een sierlijke, royale meesterwerk van versieringen en andere functies te benadrukken, kan een trouwjurk een geheim leven in een veelheid van verschillende manieren voor en na het evenement. hier zijn een paar glimpen in het geheime leven van een jurk en een paar ideeën om te helpen u uw kleding in een ander licht.

 

foto door: trouwjurken

het concept
afhankelijk van het proces van het kiezen van couture trouwjurken, de bruid-to-be zou een geheel nieuwe jurk gevormd voor haar hebben. zelfs als dit het geval is, hoeft ideeën niet alleen van een vacuüm, en zelfs bij het maken van een nieuwe jurk een ontwerper zou kunnen hun inspiratie putten uit eerdere ontwerpen, zoals in het verleden beïnvloed 1920 vintage jurken. een jurk kan ook worden ontworpen in overeenstemming met de traditie, zoals het maken van zorgen dat de sluier en de trein aandeel vergelijkbare patronen. indien een bestaande kleding wordt veranderd, kan het een uit een bepaalde school ontwerp of een met een traditionele achtergrond.

gelegenheid
veel bruiden vestigen op het idee van een jurk voor hun trouwdag – maar er zijn veel meer creatieve mogelijkheden voor een bruid die besluit om het populaire beeld van een enkele jurk serveren alle doeleinden te verdrijven.

een elegant ontwerp voor de ceremonie, en een lichter alternatief voor het dansen en feesten achteraf – bijvoorbeeld, zijn er veel bruiloften waar verschillende couture trouwjurken zijn gedragen geweest. maar het is niet de algemeen aanvaarde ideaal om meerdere jurken hebben, als ze stijlvol ontworpen en geschikt voor alle feesten, kunnen ze helpen een bruid genieten van haar grote dag nog meer.

achteraf
terwijl veel bruiden kiezen ervoor om hun trouwjurken na de ceremonie te behouden, vast te houden aan hen als waardevol aandenken van de bruiloft en alles wat het voor hen betekende, het is niet het einde van het leven van de jurken '. het kan een prachtige gebaar naar het ontwerp van een jurk voor de jurken van de volgende generatie te beïnvloeden mogelijk te maken, en een aantal van de meest ontroerende keuzes als het gaat om bruidsjurken couture kan zijn als een jonge bruid bevat een element van het ontwerp of materiaal uit jurk van haar moeder – vereren het als een onbetaalbare familiestuk.