het best gekleed op het 2015 CFDA / Vogue Fashion Fund Awards: Zendaya & meer

0
34

vogue-cfda-best-dressed-zednaya-karlie-kloss-amanda-seyfried-demi-moore-see-pics-lead

(foto via internet)

sommige van de heetste dames Hollywood's aangekomen op de 2015 CFDA / Vogue Fashion Fund Awards diner in NYC op november 2, en iedereen zag er geweldig uit. vier specials dames keek extra fantastisch, en we kunnen niet beslissen wie de beste leek. u beslist en stem.

sommige van onze favoriet celebs aanwezig bij de 12e jaarlijkse 2015 CFDA / Vogue Fashion Fund Awards diner in de lente studio op november 2, in NYC. sommige van onze favoriet kijkt van de avond kwam van Zendaya, 19, Karlie Kloss, 23, Amanda Seyfried, 29 en Demi Moore, 52. al deze vrouwen zijn zo modieus op hun eigen manier en we hielden al hun outfits.

Zendaya de aftrap voor de nacht in een zeer herfst look. Ze trok een bruin en marine Thakoon najaar 2015 met lange mouwen versierd maxi jurk die ze bekroond met bruin, met bont afgezette sandalen die zijn absoluut geweldig!

karlie gekozen voor iets helderder in haar mouwloze proenza schouler badplaats 2016 jurk. de turquoise en zwarte gestreepte jurk was een beetje te zomers voor ons, maar toch keek ze nog steeds geweldig. ze accessorized met een zwarte ps koppeling en zwarte enkel-strap sandalen.

Amanda ging met iets heel slinky en sexy. ze letterlijk wiegde een zijden witte nachtjapon met borduursel op het lijfje, uitsparingen op de benen, een roffel zoom en elegante knoppen en een lint langs haar rug. ze gekoppeld de jurk met bijpassende satijnen hakken en een strakke knot.

het voelt alsof het is al eeuwen geleden dat we voor het laatst hebben gezien demi op een rode loper. dit keer, kwam ze in een zwarte Zac Posen voorjaar van 2016 jurk met uitsparingen, een sleutelgat op de borst en ruches. ze gekoppeld de jurk met een lange marine blazer en zwarte puntige pumps.

join Amazon Prime – kijken duizenden films en tv-programma's op elk gewenst moment – start gratis proef
evenement afgelopen nacht was zeker vol met totaal verschillende stijlen en het was verfrissend om verschillende looks te zien. we kunnen niet beslissen wie zag er het beste, hoor!

wie dacht je dat is de beste gekleed op het diner? stem.