het belang van de bruiloft bloemen

0
55

er zijn veel elementen bij het plannen van een bruiloft. met elk stuk op zijn plaats zal het type van huwelijk u wilt portretteren creëren. als een bruid vindt u een grote hoeveelheid inspanning te besteden aan het hebben van elk stuk op zijn plaats, waarbij de bloemen omvat. bruiloft bloemen zijn van essentieel belang bij het instellen van de sfeer en de stijl van uw huwelijk want dit is het belangrijkste element versieren.

foto door: bruidsboeket

decoreren met bloemen
de kerk
bloemen kan worden geregeld buiten de kerk in grote bloempotten en de leuningen in de aanloop naar de kerk. zorg ervoor dat u met de kerk te vragen om goedkeuring van wat aanvaardbaar is. bloemen kunnen worden geplaatst in de lobby, in het poeder kamers en in de kamers waar het huwelijksfeest is klaar. bloemen kunnen worden geplaatst bij elke bank of zelfs elke andere bank. U kunt versieren met bloemen in de voorkant van de kerk. de bloemen in de kerk zijn het creëren van het element, dat is de eerste fase van uw gasten zullen ervaren met u.

de bruid en bruiloft
de bloemen u en uw huwelijksfeest zal voorleggen noodzaak om de continuïteit met de bloemen binnen de kerk hebben. de bruid heeft meestal de grootste boeket, waar de bruids partij een kleinere versie van de bruid bruidsboeketten zal hebben. de bruidegom en stalknecht zal een boutonniere, die ook zal hebben dezelfde continuïteit van de bloemen in de kerk hebben. uw bloemen meisje kan blaadjes vallen voordat de bruid loopt door het gangpad.

de receptie
de bloemen bij de receptie plaats zal hetzelfde gevoel van de kerk hebben. Dit kan zeker worden bereikt wanneer de bloemen in de kerk opgehaald en geplaatst bij de receptie venue. bloemen kunnen worden geplaatst op elke tafel setting, voedsel tafel, bar en overal is er een plek om bloemen te stellen of laten vallen bloemblaadjes. bloemen kunnen in de lobby en in het poeder kamers worden geplaatst.

stijl van de bloem
de stijl van de bloemen geselecteerde elegantie, romantiek en het gevoel voor de dag te maken. kunt u verse of zijde bloemen met verschillende resultaten te selecteren, zoals de zijden bloemen zijn duurzamer voor het houden als aandenken. de zomer, de lente, herfst en winter: u kunt ook de bloemen op basis van het seizoen te selecteren. bloemen te selecteren met een kleur thema kunt u de decoreren element met de stemming u maakt voor uw dag te behouden. enkele traditionele bruiloft bloemen zijn calla lelies, gerbera's, orchideeën, rozen en tulpen. gipskruid kan om de bloemen worden toegevoegd voor een zachte en delicate gevoel.

het plaatsen van bloemen in elke fase van uw gasten zullen ervaren zal hen verbonden met de sfeer en het gevoel van uw speciale dag te houden. bloemen op uw trouwdag te maken dat mooi element als je houd ze lopen door het gangpad, presenteren ze bij de receptie en laat ze zien in uw foto's.