fantastische mode! rangschikt de top 10 van best geklede sterren bij de 2015 tony awards

0
74

1.173680

Kristin Chenoweth, alex scherpe & Vanessa Hudgens
(Foto via internet)

vanavond is de avond! de stoelen zijn gevuld en de lichten worden gedimd bij Radio City Music Hall, die alleen kan betekenen dat het tijd is voor onze favoriete deel van de tony awards: rangschikking van de mode. na gebogen over broadway helderste op de rode loper, hebben we onze vijf best geklede mannen en vrouwen geplukt uit de 2015 tony awards. wie blikken heb je het meest van hou? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

1.211923

(Foto via internet)

1. Kristin Chenoweth
wat is een dame is een dame om te dragen, als ze doet tony dubbele plicht als zowel een co-host en een kandidaat voor de beste actrice in een musical? voor op de twintigste eeuw Kristin Chenoweth, de enige oplossing is om te schitteren zo helder als een Tony Award zelf, in een ingewikkeld kralen, totaal bodacious zilver aantal van Zac Posen.

1.211922

(Foto via internet)

2. Kelli O'Hara
is de koning en i ster is channeling een beetje anna met haar mode vanavond? O'Hara's enkellange brokaat-geïnspireerde jurk heeft alle charme en elegantie van haar karakter's beroemde flouncy jurk, maar met een gestroomlijnde vorm en strak zwart en goud kleurenpalet voor een moderne uitstraling.

1.211926

(Foto via internet)

3. Vanessa Hudgens
God zij dank voor Naeem Khan! gigi ster Hudgens, die zal toetreden tot haar cast uit te voeren tijdens de show van vanavond op de radio stad, is het beeld van de lente in vloeiende, aquarel bloemenprint van de ontwerper.

1.211925

(Foto via internet)

4. sydney lucas
de tony-genomineerde plezier thuis ster is het beeld van perfectie op haar eerste rode loper! lucas 'bedrieglijk gedetailleerde ecru jurk van Erin Fetherston is een perfect gesneden, en de subtiele toon-op-toon patroon maakt het gevoel verfijnde zonder al te opgegroeid. goed gespeeld, sydney!

1.211921

(Foto via internet)

5. genève carr
het kan een zondag, maar de hand aan god genomineerde geen zondagschool poppentheater leraar vanavond! Carr ziet eruit als de ster is ze in deze slanke, zeemeermin uitgesneden jurk, en de stop-in-uw-tracks-rood is net zo prachtig als het tapijt ze lopen.

en nu, de heren …

1.211919

(Foto via internet)

1. alex scherpe
scherpe, tony-genomineerde ster van de wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht-tijd, ziet er goed genoeg om te raken in deze structuur pak van Billy Reid! het duurt een vet man te trekken uit een witte jas, en we toevallig denken scherpe doet een hel van een baan.

1.211920

(Foto via internet)

2. andy karl
sommige mensen kunnen gewoon dragen de hel uit een smoking en andy karl is zeker een van die mannen. zijn Kenneth Cole blindgangers zijn de hoogte van de klassieke oudheid, en zijn prachtige vrouw orfeh op zijn arm doet geen pijn. Nu laten we hopen dat hij kan houden zijn handen van het tony gastheer (en zijn hands-on op de twintigste eeuw co-ster) Kristin Chenoweth!

1.211924

(Foto via internet)

3. steek
het maakt niet uit wat je denkt over de baard (we toevallig te denken dat het Abraham Lincoln chic), er is niet te ontkennen dat de tony-genomineerde componist van de laatste schip schommelt deze double-breasted jasje als, nou ja, een rockster. nooit veranderen, steek.

1.211927

(Foto via internet)

4. Max von Essen
misschien is hij pakte een ding of twee van de hoofdrollen in An American in Paris, omdat deze genomineerde is op zoek net zo scherp als zijn Parijse personage in deze scherpe, maatpak van Brooks Brothers.

1.211928

(Foto via internet)

5. Matthew Morrison
voordat de Finding Neverland ster blaast het dak af van de Radio City peforming samen met zijn co-ster Kelsey Grammer, stormde hij de rode loper in zijn suave, kenmerkende stijl. en, zoals altijd, zijn beste accessoires zijn een uiterst zwierig pochet en dat Morrison glimlach.