een kijkje op antieke trouwjurken

0
92

de tijdloze, klassieke uitstraling van antieke trouwjurken is ongeëvenaard, ondanks de eindeloze aantal verschillende soorten en stijlen van bruidsjurken die vandaag beschikbaar zijn. vrouwen van alle leeftijden en uit alle lagen van het leven te waarderen het unieke karakter en de pure schoonheid van een echte oude trouwjurk, en vooral een die is van de ene generatie wordt doorgegeven aan de volgende.

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: veaul

het fijne vakmanschap en ongelooflijk veel details van de meeste alle antieke trouwjurken is gewoon geweldig met veel moderne ontwerpers nu het nabootsen van de vintage stijl van weleer. echter, om dezelfde kwaliteit van een echte antieke trouwjurk je zal meer dan waarschijnlijk rijkelijk betalen voor het voorrecht te krijgen.

het vinden van de perfecte antieke trouwjurk
bij het kopen van iets als een trouwjurk, en een die is al eerder gedragen, zijn er verschillende factoren om eerst te overwegen, met name de algemene toestand van de jurk zelf. weefsel verslechtering moet uw primaire zorg zijn als vele soorten stoffen zoals zijde zal verzwakken door de jaren heen, en ingewikkelde kralen, borduren, en kantwerk kunnen allemaal last van de tand des tijds, nog meer dus als de jurk niet wordt opgeslagen en verzorgd goed.

naast erven één van je moeder, grootmoeder, of toekomstige moeder-in-wet, zijn er verschillende andere plaatsen om de perfecte oude trouwjurk te vinden. antiekwinkels, tweedehands winkels, zending winkels, en tweedehands kleding winkels hebben vaak een aantal begraven schatten unadvertised en verborgen achter hun muren.

antieke bruidsjurken kan ook vaak te vinden voor redelijke prijzen bij online veilingsites of via online retailers van vintage kleding. herinner me de maten van de oude trouwjurken zal sterk variëren, niet in tegenstelling tot die worden gemaakt en verkocht vandaag, en zal lopen meestal klein. weet uw exacte metingen en de volledige details van het kledingstuk voor de aankoop van de noodzaak voor dure rendementen te vermijden, vooral als je online winkelen omdat niet alle handelaren bieden gratis verzending voor de retourzending.

Bij het kopen van gebruikte, oude trouwjurken, bruiden-to-be moet in gedachten om te blijven binnen hun budget te houden met de extra kosten van eventuele noodzakelijke aanpassingen of reparaties. de kosten voor het reinigen en bewaren van een oudere jurk kan ook hoger zijn vanwege de delicate van het verouderde materiaal.

als authentiek, antiek trouwjurken zijn gewoon niet een deel van uw budget, overweeg dan een vintage geïnspireerde jurk van een favoriete periode, zoals de renaissance en het begin van 1900.

reiniging en het behoud van uw antieke trouwjurk
echte oude trouwjurken zal een zekere mate van speciale zorg nodig hebben als het gaat om de belangrijke zaken van het schoonmaken en het behoud. het reinigingsproces betrokken zal afhangen van het soort stof gebruikt en hoe oud de jurk eigenlijk. weefsel moeten worden behandeld vergeling te voorkomen en de bruidsjurken moet worden verpakt en beschermd met ofwel museum kwaliteit mousseline of ph-gebalanceerde, zuurvrij vloeipapier voordat ze correct opgeslagen.

naar vintage bruiloft ensembles blijven kijken hun absoluut de beste, plat te houden dozen in een gebied met geen zonlicht en een matige vochtigheid en temperatuur niveaus, die weg van de zolder, kelder of de badkamer kast betekent.

om zeker te zijn van een oude trouwjurk niet zijn elegante uiterlijk of de kwaliteit te verliezen het is zeer aan te bevelen om de goedkope trouwjurken te controleren één keer per jaar om te zien of alles is zoals het zou moeten zijn, zodat u nog vele jaren van schoonheid.