drie nieuwe modellen om te weten van het Valentino couture

0
27

yasmin-crop

(Foto via internet)

onder leiding van Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli, Valentino's model ethos gaat over etherische glamour en jeugdige schoonheid. de focus op de jeugd maakt Valentino één van de meest interessante shows om naar te kijken voor de nieuwere modellen, en de recente couture-show voorzien van een aantal meisjes met een spannende baan moment in het hart van Rome. krijgen drie nieuwe modellen die hun debuut op Valentino's couture extravaganza maakte weten.

val1

(Foto via internet)

terug in 2013, Léa julian was een frisse gezichten finalist in de Franse ronde van de elite model look, en sindsdien is ze bezig geweest testen, prepping, en klaar voor een start-en landingsbaan debuut. off-duty, julian is een ervaren pianist en krijgt haar gratie van het jaar bracht ze het bestuderen van de moderne dans terug naar huis in Toulouse. Valentino gemarkeerd haar allereerste show, maar julian hoop op een carrière verwant aan dat van haar favoriete model Cara Delevingne.

luz

(Foto via internet)

mode draait in de familie voor luz-sanchez haar moeder, Violeta, was een model en muze om beroemdheden als Helmut Newton, Guy Bourdin, en Yves Saint Laurent. sanchez maakte haar debuut campagne samen met haar moeder in Lanvin's voorjaar 2015 advertenties, maar ze heeft gewacht op de juiste landingsbaan ogenblik. met een debuut in Valentino couture, sanchez volgt in de voetsporen van haar moeder-moeder was een regelmatig op Garavani de baan in de jaren '80.

Yasmin

(Foto via internet)

officiële couture debuut yasmin Wijnaldum's gebeurde op grillige tonen Jean Paul Gaultier's eerder in de week, maar haar aanwezigheid bij Valentino verdient een vermelding. afstuderen van de middelbare school minder dan een maand geleden, Wijnaldum snel onderscheidde zich van de verpakking. redactionele optredens in haar geboorteland amsterdam duwde haar in de schijnwerpers, maar de double whammy van twee belangrijke shows is zeker haar een meest wilde grondstoffen komen de lente vrouwencollectie shows in september.