Dita Von Teese schoonheid trucs, het vet joodse’s modellering deal, en meer van het nieuws van deze week

0
68

weekend-catchup-081615-F

(Foto via internet)

met nog een week om de hoek, nemen sommige zondag downtime te halen op de laatste mode nieuws. voor uw gemak hebben we samengesteld tien van de grootste verhalen van de week hieronder.

tips Teese's
niemand meer consequent in elkaar gezet dan Dita Von Teese, dus toen ze onthult haar schoonheid geheimen, luister. hier, ze praat over haar favoriete lippenstift, haar vertrouwde manicure, en het belang van een goede dermatoloog.

dadbod mode
enigszins slappe lichaamsbouw hebben een moment, maar zal de trend uit te breiden tot de mode? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar nogmaals, het vet joodse net geland een modellering contract.

gemaakt om te wandelen
je mag niet kijken uit naar de terugkeer van koudere weer, maar in ieder geval een excuus om een paar nieuwe laarzen kopen. Hier zijn tien van onze favorieten, samen met de outfits die bij hen passen.

de stijl van u.n.c.l.e.
Guy Ritchie is de man uit u.n.c.l.e. kwam deze week, waardoor we zeer enthousiast voor een andere uitbarsting van sixties-stijl. steff yotka sprak met Joanna Johnston, de film kostuumontwerpster, over haar mode inspiratie en hoe je veel van de blikken van het karakter van de film-Alicia Vikander's kunt kopen, bijvoorbeeld, is uitgedost in Marni oorbellen en Thierry Lasry zonnebrillen, onder andere hedendaagse items.

Lippes x doel
de meest recente samenwerking tussen een mode-ontwerper en een massamarkt retailer komt uit adam Lippes en target. Dit is het echte werk: Lippes stijl handtekeningen zijn overal zichtbaar, evenals zijn liefde van plaid.

het verlies van een broer of zus
niet alle fashion nieuws is goed nieuws. deze week getuige van de dood van de broer of zus van joe bates op de jonge leeftijd van 47. Luke Leitch bracht hulde aan bates's "onweerstaanbare breedtes van breigoed virtuositeit aangedreven door hilariteit, saus, en denken."

in de mode-archief
tal van plaatsen hebben gangpaden gewijd aan mondhygiëne of granen. maar een balenciaga gangpad? je zult zien dat alleen de pasvorm museum. zien dat en meer van de onlangs gerestaureerde archieven van het museum hier.

ian jones, rip
joe Bates was niet de mode enige verlies deze week. het model en kunstenaar Ian Jones stierf in een tragisch ongeval kajakken in de Hudson rivier. zijn vriend maya zanger herinnerde zijn vraatzuchtige persoonlijkheid.

de invloed van de Tenenbaum's
waarom waren zo veel van de val van 2015 de looks geïnspireerd door Wes Anderson's magnum opus? te onderzoeken, vroegen we karen patch, kostuumontwerper voor de koninklijke tenenbaums, die deelde haar mee te nemen op de eeuwige aantrekkingskracht van margot, Richie en chas.

meubels of mode?
meubilair lijkt misschien een vreemde inspiratie voor de herfst mode, maar het is echt niet. als onze slideshow bewijst, damast en brokaat waren over het hele seizoen landingsbanen.