decennia van jurk heeft tijdloze mode

0
33

DRESSES-main-600x

(Foto via internet)
decennia van jurk zal stijlvolle kleding uit de weide beek hal collectie tentoon samen met een Neiman Marcus modeshow 11 juni.

Rochester Hills – een aanstaande weide beek hal evenement zal Matilda ontwijken Wilson's flair voor mode te vieren.

de zaal is samen te werken met Neiman Marcus decennia van de jurk, een lunch modeshow gecombineerd met een historisch kostuum tentoonstelling presenteren.

"Fashion vindt altijd signalen van voorgaande decennia," zei Lindsey Barile, Neiman Marcus public relations manager. "Goede manier is tijdloos."

Barile zei de Neiman Marcus show zal ready-to-wear stijlen die het Victoriaanse tijdperk en items die doet denken aan latere decennia roepen functie.

"De nieuwe bohemian is een ode aan de jaren 1960 en 1970 bloem kind stijl," Barile gezegd. "We zullen ook een ode aan victoriaans mode, met ruches en kant, dat is een zeer weelderige en uitbundige manier van kleden."

de mbh kostuum tentoonstelling zal beschikken over 10 jurken van Matilda dodge Wilson en haar dochter, Barbara.

"Sommige van de jurken zijn van een art deco stijl die terug in de mode in de jaren 1960 kwam", zegt kim Zelinski, mbh directeur van museum operaties.

Alle opbrengsten van decennia van jurk zal ondersteunen mbH pogingen tot instandhouding. opbrengsten van vorig jaar mode-evenement werden gebruikt om twee historische jurken te besparen.

"Twee jurken uit de jaren 1920," Zelinski gezegd. "Een is een flapper jurk."

het behoud van historische kleding is een moeizaam proces, zei ze.

"Je niet vervangen; u opnieuw bevestigen met netten achter om het te stabiliseren. niet veel mensen doen dit werk. "

decennia van jurk zal worden gehouden in verschillende gebieden van Meadow Brook hal en de tuinen.

"Eerste, zal u door het huis en zie de historische jurken te zien in de eetzaal," Zelinski gezegd. een modeshow in de hal tent zal volgen, samen met een receptie en loterij in de pegasus tuin.

"Het is de dag een grote dames uit, met alles wat vrouwen willen doen – socialiseren, lunchen en zie de mode," Zelinski gezegd.

de weelderige voormalige huis van Matilda en Alfred Wilson is een nationaal historisch monument. matilda dodge Wilson was de weduwe van John dodge – mede-oprichter van de Dodge broers auto co. de 88.000 vierkante voet herenhuis, dat 110 kamers heeft, werd gebouwd in de jaren 1920 en is gelegen op de campus van Oakland University, off adams weg, ten zuiden van Walton boulevard.

Meadow Brook hal is volledig uit eigen middelen gefinancierd, met een beroep op de speciale evenementen voor het behoud en de interpretatie van het historische landgoed.

decennia van kleding inkomsten zal ook de onlangs geïntroduceerde een artefact programma, gericht op het behoud van noodlijdende hall objecten in specifieke kamers te nemen.

decennia van jurk zal worden gehouden van 11:00-1: 30 uur juni 11. tickets kosten $ 125 per stuk, en reserveren verplicht.