de zeven stijlen van de avond jurk

0
365

er zijn veel verschillende stijlen, snijwonden en variaties van avondjurken en formele toga's, maar de basis, klassieke avondjurk stijlen kan worden onderverdeeld in zeven types (niet noodzakelijk in volgorde van populariteit!):

 

foto door: avondjurken

1. de klassieke baljurk (ook bekend als bouffant of tule):

dit is een vloer lengte brede basis jurk die zich verspreidt vanuit de taille tot aan de vloer in een kegel. van de taille van de jurk is meestal strapless. de rok heeft doorgaans veel van het lichaam en misschien ondersteund door een draad frame voor een super-brede profiel. het geeft het meisje een soort Europese prinses look.

2. de korte tule jurk:

normaal gesproken met een strapless top en gepofte uit lichtgewicht rok, de korte tule is perfect voor die meisjes met een lichte en dunne cijfers, of degenen die echt willen dat de vrijheid van verkeer om te dansen de nacht weg en zijn een partij meisje zonder dat verzanden door een zware volle lengte jurk.

3. het rijk jurk:

een dunne profiel jurk waar de taille hoog wordt geplaatst, vaak net onder de buste. een full-length rok omlaag naar de vloer en geeft het meisje een extra impressie van hoogte en slankheid.

4. tea-lengte of ballerina-lengte jurk:

een eenvoudig vormgegeven jurk met rok laten vallen van de natuurlijke taille kan lopen. deze jurk biedt feestgangers meer bewegingsvrijheid dan full-length baljurken en is perfect voor die dames die graag hun onderbeen accentueren en pronken met hun mooie schoenen. deze stijl is minder formeel dan sommige van de anderen, omdat het dicht bij dagelijks gebruik jurk styling, misschien waardoor de drager meer ontspannen voelen en niet zorgen te maken over een omslachtige baljurk.

5. schede jurk:

normaal onopgesmukte en simpel, deze nauwsluitende lichte jurk is geschikt voor mensen met een getinte of dunne en hoge cijfers. gezien de basis styling, kwaliteit of gestructureerd stoffen zijn voorkeur.

6. hoog-laag jurk:

de rok is enkel of de vloer lengte aan de achterkant en aan de voorkant open met de rok lijn normaal gesproken boven de knieën. dit is het meestal de meest sexy prom jurk stijl en is geschikt voor meisjes die graag hun benen en figuur pronken.

7. a-lijn jurk:

de full-length lichte klokrok uitstrekt vanaf het middel en is gekoppeld met een nauwsluitende rand die een met de rok. de a-lijn is een elegante en traditionele stijl die vaak wordt gezien bij in bruidsjurk en is geschikt en vleiend voor alle lichaamsvormen.

bij het kiezen van een avondjurk het meisje nodig heeft om na te denken over wat haar beste eigenschappen zijn, wat ze wil accentueren of te verbergen, welke stijl is in de mode en hoeveel bewegingsvrijheid die ze nodig heeft. maar bovenal, moet ze kiezen voor de avondjurk die ze voelt is de mooiste en de een voor haar!