de perfecte bruiloft jurken en jassen voor bruiden

0
416

Elk meisje droomt over haar trouwdag en wil de mogelijkheid om perfect te zijn. ze wil kijken adembenemende Bij het lopen door het gangpad. de trouwjurk speelt een belangrijk aandeel in het maken van het moment onvergetelijk voor het leven. om te kijken als een moderne trendy bruid, wilt u misschien de traditionele witte jurk over te slaan en kijk in de laatste gekleurde jurken voor uw speciale dag. als je er trots op zijn witte vet That Day, aarzel dan niet om uw ware kleuren met onconventionele proefschrift gekleurde trouwjurken.

shoulds je trouwjurk pronken met u en uw persoonlijkheid! Heeft u behoefte aan hulp bij het vinden van de juiste bruidsjurk? We zijn expert in charlotte nc's trouwjurken.

foto door: trouwjurken

€ Exclusief hier je bruids winkel € Beschreven beetje over alle collecties van trouwjurken van 2013 en onlangs Lance collectie van 2014.

trouwjurken naam en een korte beschrijving: –
schede: unconstructed, lang en slank, de schede is body-knuffelen en Niet-heeft een getailleerd model.

a-lijn: een passend bovenlijfje dat: een bescheiden flair in de rok. Dit is een universele, klassieke vorm past dat bijna elk lichaamstype.

laten vallen taille een rok lijfje is voorzien door de heupen met een go korte rok.

baljurk: dit is de sprookjesprinses jurk stijl. het: heeft een lange, vloeiende rok en een passend bovenlijfje. Het heeft veel volheid gecreëerd door petticoats gouden hoepels.

zeemeermin: ook wel Verlopen een trompet of een fishtail ontwerp, de zeemeermin jurk knuffels het lichaam en begint te flair, meestal aan de knie. de flare Can Be bescheiden of overdreven. dit ontwerp accentueert het gezicht van een vrouw en het ziet er fantastisch Vooral is lang, atletische vrouwen.

imperium onderscheidt zich door een hoge taille Dat raakt net onder-de buste, het rijk styling verlengt het lichaam, Minimaliseert peervormig cijfers en kan een onevenredig grote of kleine buste te verbergen.

fit-en-flare: een jurk knuffels het lichaam étroitement Dat door het lijfje en rechts langs de heup, waar de rok fakkels uit de buurt van Dan het lichaam.

€ Nu dat je begrijpt de meest populaire stijlen, hier zijn bruidsjurk winkelen Een paar do's en don'ts op basis van uw lichaamsvorm.

body-do's & don'ts Type
peervorm: uw heup meting is aanzienlijk groter dan de metingen van uw buste en / of schouders, en je taille is meestal vrij gedefinieerd.

jurk te doen's: A-lijn, rijk, baljurk
Jurk don'ts: schede

appelvorm: je taille meting groter is dan die van je heupen.

jurk te doen's: A-lijn, rijk
Jurk don'ts: zeemeermin, drop taille

zandloper vorm: uw buste en heup metingen zijn vrijwel de Saami en uw taille meting is aanzienlijk kleiner (5 inch tot 10 inch) dan die twee metingen.

jurk te doen's: trompet, fit-en-flare, schede
Jurk don'ts: a-lijn

omgekeerde driehoek, je bent aan het grotere doel smallere schouders bij de heupen.

jurk te doen's: A-lijn, baljurk
Jurk don'ts: zeemeermin, drop taille

Volledige dacht: je-hebben een grotere buste meting en welgevormde heupen.

jurk te doen's: A-lijn, baljurk, imperium
Jurk don'ts: schede

sommige stijlen werken het beste op een aantal lichaamsvormen, streven is het goed om opties open te houden,. moet je nog steeds Log Overweeg stoftype details en halslijnen. het is het beste om te proberen op verschillende stijlen van enkele bruidsjurken en dan beslissen qui stijl ziet er het beste op u, en degene die je het gevoel alsof de prachtige bruid je verdienen te worden !!