de opkomst van de clutch bag

0
30

een gids voor 's avonds koppeling tassen.

foto door: handtassen

koppeling tassen zijn in principe avondtassen zonder handvatten. de tassen variëren in grootte, maar zijn over het algemeen beschouwd als 's avonds zakken' zoals ze zijn meestal groot genoeg om benodigdheden te dragen, zoals mobiele telefoons, lippenstift, autosleutels etc, maar niet groter zijn items zoals werk mappen, voedsel of blikjes drinken. de zakken zijn doorgaans erg glamoureus met de meerderheid van hen trots sparkly diamantes.

ze zijn geworden van de must-eigen dames accessoires in de afgelopen paar jaar. kijk naar de foto's van alle awards show of beroemdheid verzamelen en je zult zien dat alle van de dames dragen koppeling zakken. een perfect voorbeeld hiervan is de recente 2012 Emmy. blauw was erg veel als het aantal sterren die blauwe jurken evident was. samen met de blauwe jurken allemaal droegen hun blauwe clutch tassen.

de schoonheid van de koppeling is dat het compact (net groot genoeg voor de essentie), ziet er goed uit en kan ook worden afgestemd met wat kleding wordt gedragen. ze echt deel gaan uitmaken van de totale outfit.

evenals de standaard koppeling zijn een paar verschillende soorten handtas beschikbaar. waaronder:
de mini-koppeling. een kleinere versie van het normale koppeling. dit zijn slechts groot genoeg om de naakte essentie passen, zoals make-up.

de over-sized koppeling. een groter dan normaal koppeling voor die gelegenheden wanneer u wilt er goed uitzien, maar hoeft langs een paar items te brengen.

de avond koppeling is een must voor een speciale gelegenheid. ze zijn perfect voor bruiloften, proms, feesten. in feite zijn ze perfect voor zowat elke gelegenheid die een beetje glamour nodig!

de damestassen variëren in prijs van een paar pond helemaal tot in de honderden euro's en soms zelfs duizenden voor bepaalde designer merken.

met de enorme verscheidenheid die er zijn om uit te kiezen is er een perfecte koppeling zak van iedereen.

de meeste mensen meer dan één, zodat ze altijd één die past bij de outfit die zij hebben gekozen om die avond te dragen.

Als de koppeling blijft het stijgen in populariteit, (en ik vermoed dat het zal) kunt u vinden u eigenaar meer clutch zakken dan paren schoenen !! je kunt nooit te veel!

dus, afgestemd met die perfecte jurk, de koppeling is een onmisbaar accessoire voor die grote uitgaansavonden.

geniet ervan!