de kunst van trouwjurken

0
346

een trouwjurk of bruidsjurk is het kledingstuk gedragen door bruiden tijdens de huwelijksceremonie. het belang van kleur, stijl en ceremoniële kleding hangt af van de religie en cultuur van de deelnemers.

 

foto door: jurken voor bruiloft

kunt u de selectie van 2 ontdekken in 1 trouwjurken en vind je trouwjurk of uw burgerlijke trouwjurk: witte jurk, 2 in 1 trouwjurken, prinses jurk, formele kleding, trouwjurk origineel, bustier, bloemen, sluier getuigenissen van panel lezers van een site voor een prachtige jurk bruiloft.

dating voor trouwjurk
in de moderne traditie in de westerse cultuur, de kleur van de bruidsjurk is wit. gebruikt in deze zin, bruiloft witte omvat tinten zoals pastel ei, rauw of ivoor. de populariteit van deze kleur kan terug naar 1840 jaar dat de vereniging van koningin Victoria zag om albert van saxe- Cobourg worden getraceerd. de koningin koos een witte jurk voor het evenement. de officiële bruiloft portret foto werd op grote schaal verspreid en vele bruiden gekozen voor een soortgelijke jurk ter ere van die keuze. de traditie van het gebruik van een wit pak op de bruiloft dag van vandaag voortduurt.

voordat het Victoriaanse tijdperk bruiden elke kleur behalve zwart (de kleur van de rouw zelf) of rood (die verbonden was met prostituees) kon trouwen. de witte jurk kwam te symboliseren de zuiverheid van het hart en de onschuld van de kindertijd. een meer recente attributie gesuggereerd dat de kleur wit gesymboliseerd maagdelijkheid, maar past niet in dit patroon vaak dat bruiden gebruiken witte jurken voor hun opeenvolgende vakbonden. oorspronkelijk blauw was de kleur die werd geassocieerd met zuiverheid.

China
china beschrijft geluk in rode kleur. het Chinese Nieuwjaar lampions zijn rood en dus ook de trouwjurk. de traditionele Chinese trouwjurk is nu door de westerse aangenomen. ze mixen en matchen de vintage met de Chinese stijl jurk samen met zijn gedurfde rode kleur. tegenwoordig, de creatieve ontwerpers smelten de vintage Chinese kleding stijl met een-lijn trouwjurken

Indië
India heeft ongelooflijk adembenemende bruiloft ceremoniën dat iedereen aanbidt. de kleurrijke sari's vaak vangen attenties en maken de bruid mooier met alle accessoires. Indiase bruiloft stijl gaat internationaal, mensen beginnen aan de sari traditie met een lijn trouwjurken fuseren. vandaar, de combinatie van gewaagde kleur en een lijn stijl geeft prachtige en unieke aantrekkingskracht om de bruid te zijn.

hoog laag dresses goedkope uk
waarom ga je niet stoppen en bezoek deze online winkel waar u de 2 in 1 bruid jurken die mooi en beschikbaar zijn kan krijgen? mooi design en betaalbare prijs van deze jurk nam je ogen en je moet een kijkje op dit punt nemen. geen zorgen over de hoge lage prom stelen scheepvaart goedkoop uk, want we proberen altijd ons best om service van hoge kwaliteit, met inbegrip van snelle levering te bieden?

veel ontwerpen zijn beschikbaar in trouwjurken. U kunt kiezen voor een van hen voor u. wanneer u van plan bent om uw grote dag jurk te kopen, moet je online onderzoek eerst, zodat u de verscheidenheid van alle bekende merken kunnen controleren voordat je iets voor u selecteren, zodat u prachtige en anders kunnen uitzien.