de hertogin van Cambridge’s kosmische jurk is een winnende blik

0
84

Het is altijd mooi om Kate te zien in een aantal patronen, zoals ze zo vaak kleeft aan kleuren te blokkeren.

na een drukke week van de koninklijke verloving vorige week, de hertogin van Cambridge trapte vanochtend terug op de "Shaun het schaap: lama's de boer" in première.

kate trad prins William en prins Harry naar de animatiefilm bekijken bij BAFTA in Piccadilly Londen's, toont geen tekenen van uitputting na haar drukke week vermaken van de Chinese president en het bezoeken van Dundee vorige week.

<> at BAFTA on October 26, 2015 in London, England.

(foto via internet)
de gedurfde print jurk wordt voorspeld om te verkopen in een mum van tijd.

de jurk is nog steeds beschikbaar op de website van het merk voor het moment …

de twee moeder-van-hield haar high-fashion parade, stapt uit in luxe label Tabitha webb. het chique merk is ook een favoriet met Kate's zus, Pippa Middleton, en Andy Murray's vrouw kim.

met driekwart mouwen, een A-lijn rok en voorzien lijfje gemaakt van 100 procent zijde, de £ 375 gedessineerde meg ruimte jurk maakt een welkome afwisseling van het blok kleur jurken van de hertogin is sportief in de afgelopen week.

de hertogin zat en maak Shaun het Schaap modellen met kinderen na screening van de film.

Kate samen de jurk met een klassieke moerbei koppeling en Jimmy Choo kosmische pompen en stuurden duidelijk van haar go-to krullen los te maken, kiezen voor haar lokken lang en recht voor de laid-back gelegenheid te houden.