Winterlaars showdown

0
49

Dit begon allemaal met een paar vrouwen klagen over het krijgen van koude voeten.

Het was september en Tribune buiten columniste Barbara Brotman en ik waren al angstig en ongelukkig.

Sommige mensen zouden het zo dat ik ben altijd angstig en ongelukkig maken. Maar Barbara? Ze is notoir vrolijk.

Wat ons is zorgwekkend zowel was de aankomende koude weer en onze jaarlijkse uitblijven van een oplossing voor onze grote winter wee vinden. Dat wil zeggen, het houden van onze voeten beschermd tegen Chicago's gebruikelijke trifecta van ellende: het bevriezen temps, sneeuw en vloeiende goten van ijskoude slush.

Dus we maakten een pact. Niet nog een winter van mond angst! We waren op een missie om de best mogelijke laarzen te vinden.

We namen al de mond-tot-mond aanbevelingen die we gedurende vele jaren had verzameld, dan wel de bedrijven waarvan de namen steeds naar voren. We vroegen aan de fabrikanten om ons te laten lenen hun warmste, droogste modellen – hun keuze – op de proef worden gesteld door twee zeer kieskeurige vrouwen die werden gevoed met koude voeten.

De loaner laarzen aangekomen. We waren enthousiast om te proberen hen. En dan we wachtten. En wachtte. En wachtte wat meer. Wie zou deze kop hebben voorspeld: ". Chicago met haar warmste winter in 80 jaar"

Niet dat we gingen klagen. Maar wist het uit te stellen onze testen. In feite is het vertraagd onze testen zo lang dat ik in staat was om een derde Tribune reporter, Regina Robinson werven, om onze koude-voeten ploeg aan te sluiten.

Regina bracht twee belangrijke kwalificaties voor de baan. Ze is de meest koude-gevoelige persoon die ik ken. Ze zit op haar bureau met een snowboots dames voor haar voeten.

En, ze draagt ​​dezelfde grootte schoenen als ik en Barbara, dus passend in de acht paar testen laarzen was geen probleem.

Terwijl we wachtten voor het slechte weer, we waterdichte vorderingen van de snowboots getest door op te staan ​​in de ijzige plassen – in ons bad. En uiteindelijk, natuurlijk, kreeg het koud en besneeuwd en we waren in staat om een aantal ernstige straat testen te doen.

Wees ervan verzekerd dat er altijd nog genoeg rotte winterweer voordat de bomen blad uit te komen. En met een beetje geluk, onze favorieten zal binnenkort in de verkoop gaan. Dus gebruik dit als uw gids.

En de winnaar is …

Nou, er zijn drie winnaars. We konden het niet eens. Dat komt omdat, ontdekten we, er is geen perfecte winter boot.

In plukken onze favorieten, ieder van ons moest compromissen maken. Ik stond erop dat ik in staat zijn om een mijl te lopen en een auto rijden in de laarzen die ik koos. Regina nodig is om comfortabel te drukte van en naar de trein, kijken schattig en warm te blijven.