Wanneer moet ik mijn bruidsjurk kopen?

0
426

Het kiezen van een bruidsjurk is een van de belangrijkste beslissingen die een bruid zal maken. Elke bruid wil de jurk die perfect is voor haar. Een trouwjurk is ook duur en moet een weloverwogen aankoop. Bij de planning van wanneer u uw jurk te kopen, na te denken over hoe lang van tevoren u nu uw bruiloft, welke tijd van het jaar de bruiloft zal plaatsvinden, en hoe groot de veranderingen zijn waarschijnlijk. Een bruid moet op zoek naar haar jurk ten minste zes maanden voor de bruiloft.

Als de bruiloft datum is meer dan 12 maanden in de toekomst, heb je genoeg tijd om te winkelen. Een bruiloft die gepland is in minder dan zes maanden betekent dat je nodig hebt om te beginnen op zoek serieus onmiddellijk. Tenzij je een perfect formaat, zal de jurk waarschijnlijk moeten wijzigingen, in de lengte als er niets anders, en dat kost tijd, omdat trouwjurken zijn vaak heel ingewikkeld. Hoe eerder de jurk is voorzien en verzonden voor veranderingen, hoe beter. Je wilt niet om de week te besteden voor het huwelijk te wachten op uw jurk te worden afgewerkt.

De tijd van het jaar van het huwelijk is ook belangrijk. Bruidsjurken hebben de neiging om te anticiperen op de komende seizoenen, dus op zoek naar een winter jurk in januari is waarschijnlijk contra-productief; het voorjaar jurken zijn door dan. Winkelen bij het ​​einde van het seizoen is geen slecht idee, maar breng zoveel bruids salons in de mode het nieuwe jaar in december en januari en jassen van vorig jaar kan sterk worden verdisconteerd. Styles niet zoveel veranderen in acht of tien maanden dat het dragen van vorig jaar stijl zal ook uit de mode kijken naar de bruiloft.

Wijzigingen ook dicteren wanneer je nodig hebt om je jurk te kopen. Als je heel kort of heel lang, bijvoorbeeld de wijzigingen kunnen langer duren. Sommige bruiden wiens heupen en bustlines niet evenredig kan ook nodig zijn uitgebreide veranderingen in hun jurken, die ook kost tijd. Goedkope bruidsjurken zijn vaak vrij ingewikkeld en zijn gemaakt van dure delicate materialen zoals zijde en kant. Hemming een jurk kan tijdrovend zijn, bijvoorbeeld omdat het kan niet alleen worden gemeten, gesneden, en snel genaaid met een naaimachine.

Bruids salons zijn bijzonder druk in het late voorjaar en de zomer – om al die juni bruiden dienen – en dit strekt zich uit tot de wijzigingen afdelingen. Het kopen van goedkope trouwjurken voor een juni bruiloft in januari en hebben het onmiddellijk veranderd kan de bruid een hoop kopzorgen op de weg. Ze zullen weten dat haar jurk is klaar en hoeft alleen te worden ingedrukt of gestoomd een dag of zo voor om klaar om te dragen zijn.

Het beste is dan om de jurk te kopen ten minste zes maanden voor de grote dag, maar de bruid zou moeten beginnen met het zoeken zo snel mogelijk. Een eerdere aankoop geeft de salon tijd om het perfect te hebben en geeft de bruid gemoedsrust.