Vier uw bruiloft in Stijl met Vintage Bruiloft Accessoires

0
71

Er is niets romantischer dan een historisch liefdesverhaal dat volhardt door de tijd – slechts een van de redenen waarom vintage huwelijken zijn een extreem populaire trend in de bruiloft industrie op dit moment. Kijk maar online en je zult zien mooie retro, nostalgische en vintage bruiloft ideeën over het hele web. Met alle verschillende soorten vintage huwelijken die er zijn en alle verschillende tijdperken om uit te kiezen, kan het lijken behoorlijk overweldigend om plannen te maken. Soms gericht op een soort van decoratie of accessoire kan helpen spoelen van het algemene thema. Hier is een overzicht van een aantal leuke vintage bruiloft accessoires om mee te beginnen.

Ten eerste is het belangrijk om een idee van wat voor soort vintage bruiloft krijgen die je wilt. Als je niet kan vastspijkeren een bepaald tijdperk, denk aan je favoriete soort muziek, uw favoriete mode trends, of uw favoriete soorten inrichting. Als je echt van de uitstraling van apothekerspotten je zou willen gaan met een 19e eeuws-thema bruiloft. Als Audrey Hepburn is jouw stijlicoon, wilt u misschien om te gaan met een mod jaren '60-stijl bruiloft. Of als je van bepaalde dingen uit verschillende tijdperken, je kunt altijd dingen door elkaar halen en hebben een vintage bruiloft zonder bepaalde periode.

Welk soort nostalgie je houdt, hoef je niet hoeft te kopen dure authentieke vintage bruiloft gunsten, accessoires of decoraties, en je hoeft niet een tijdmachine ofwel moeten! U kunt alle glamour en stijl van uw favoriete tijd te krijgen (zonder de zorg van iets breken) van vele bruids websites.

Vintage Stationery

Om dingen te beginnen met een knal, thema-briefpapier is de perfecte manier om de gasten in de stemming te krijgen voor uw vintage bruiloft. Voor elke pre-'70 tijdperk bruiloft, overweeg dan een ouderwetse typemachine kaart met schrijfmachine-stijl het schrijven voor uw RSVP kaarten of sparen de Data. U kunt zelfs buigen deze kaarten om ze te laten kijken als ze daadwerkelijk werden getypt met een ouderwetse typemachine. Of voor een glamoureuze twist, zoek naar vintage Hollywood bruiloft briefpapier met een stijlvolle kleur en flair. Er zijn veel verschillende ideeën voor vintage huwelijksuitnodigingen, en velen komen met een aanvulling gepersonaliseerde stickers, klampt zich vast, wijnetiketten, programma's, labels, lijst aantallen, gunst dozen en nog veel meer.

Vintage-Style Veils en Haarstukken

Je hebt gekregen het sparen de data en uitnodigingen verzorgd, nu is het tijd om uw ensemble ontwerpen. Omdat vintage sizing kan lastig zijn, is het bijna noodzakelijk dat u op zoek naar uw trouwjurken in persoon, maar er zijn veel vintage-stijl sluiers, tiara's en haaraccessoires die u eenvoudig online kunt kopen. Voor een eenvoudige en chique vintage look, overweeg dan een parel of een met juwelen ingelegde haar te kammen. Het kan gebruikt worden in bijna elke bruiloft haar stijl, en resulteert in een tijdloze look die nooit zal gaan van stijl. Voor de vintage prinses in je, veel bruiloft tiara's komen nu in een oud patina stijl die een look die goed past naadloos in iedere vintage tijdperk creëert. Last but not least, de Jeaul.com is weer in de voorhoede van de bruiloft mode. Deze elegante en bijzondere uitstraling mengt goed met zowel moderne en vintage bruidsjurken stijlen.

Vintage bruiloft gunsten

Er zijn veel vintage-stijl bruiloft gunsten om u te helpen uw bruiloft gasten vergeet niet uw mooie bruiloft, met inbegrip van vintage schrijfmachine kaarthouders die verdubbelen als zitplaatsen plaatsing markers, antieke stijl de belangrijkste fles openers die gegeven kan worden uitgevoerd met een vintage fles frisdrank of vruchtensap, en antieke stijl dozen die je traktatie van keuze kan houden. Wat u ook kiest als bruiloft gasten geschenken, zullen ze ervoor dat uw vintage bruiloft one-of-a-kind herinneren.