Trouwsschoenen – Tips om de perfecte een te krijgen

0
399

Trouwdag is zeker de meest belangrijke dag in het leven van het meisje. Dit is de dag dat ze het meest nauwgezette over en wil dat alles vlekkeloos. Echter, dit streven naar perfectie brengt veel uitdagingen ook. Een dergelijke uitdaging is het vinden van een perfecte schoeisel voor een trouwdag. Een fantastisch uitziende paar schoenen is moet een vrouw verdoven en wanneer de schoen is voor het huwelijk, het moet iets uitstaan. Dit artikel zal het belang van de schoenen op de grote dag zetten, samen met een aantal adviezen over wat moet worden beschouwd, terwijl het kopen van een schoen voor die dag.

Een fout die de meeste bruiden gemaakt is dat ze de schoen winkelen voor de laatste dagen. Markten worden overspoeld met verschillende soorten schoenen en een bruid is waarschijnlijk beschaamd te krijgen; daarom de bruid moet tijd om te beslissen wat voor soort bruidsschoenen ze wil nemen. Ook zal begin schoen winkelen een voordeel geven als een aantal wijzigingen moeten worden aangebracht.

Zal ik gaan voor comfort of stijl?
Dit is de belangrijkste vraag, terwijl het kopen van een bruids schoen. Veel bruiden te offeren comfort verblijven dan in de mode en eindigde met een gejammer. Altijd onthouden, een schoen kan nooit een fashion statement te maken, totdat het is comfortabel. Al haar vonk, stijl en gratie zal vergeefs gaan, omdat de bruid nooit in staat zal zijn om het af te trekken met vertrouwen en er zal uitzien balanceert op de schoenen.

Zal ik hoge hakken te dragen of niet?
Nu is dit de vraag miljoen dollar. Hier zal ik een paar dingen die een bruid moet nadenken over markeren.

1) Experiment op een opzichtige dag van het huwelijk, waar alle ogen zullen op de bruid, zal zeker zinloos. Als je niet gewend bent om van het dragen van lange hakken, geen behoefte om ze te krijgen voor de trouwdag.

2) Houd rekening met de hoogte van de bruidegom, terwijl het kopen van een trouwschoenen. De bruid ziet er groter dan de bruidegom zal zeker het echtpaar kijken onhandig en vice versa. Deze onhandigheid zal ook via de trouwfoto album komen.

3) Het zou zeer worden voorgesteld dat de bruid moet vooraf in te breken in haar bruiloft schoenen. Sommige schoen kost gewoon tijd om los te komen en te worden comfortabel. Daarom proberen te lopen en beklim de trap naar wennen bruiloft schoenen te krijgen.

4) Vermijd geneest meteen als u van plan bent een strand bruiloft als lopen op het zand dragen van grote hakken zal niet comfortabel zijn. Krijg platte schoenen voor strand bruiloft en als je denkt dat de schoenen met hakken zijn onmisbaar, ga dan voor een mooie wig schoen.

Categorieën van hakken:
1) De eerste categorie is platformhiel die meestal 4 inches. Men heeft nogal lef om dit een pick-up te zijn. Maar als een bruid kan het af te trekken; het zal zeker verbeteren haar gratie.

2) Ten tweede is naaldhak. Deze hak is meestal tussen de drie tot vier centimeter. Het maakt verlengen de benen en maak je kijken groter.

3) De derde categorie is naaldhak tussen 2-2,25 inch. Elk meisje, tenzij niet paranoïde van hakken, kan het af te trekken met een beetje oefening en vertrouwen.

Om precies te zijn, geven het grootste belang om de schoen te winkelen en zorg ervoor dat je de ene mix van comfort en stijl te krijgen. Een prachtig paar schoenen zal zeker spruitstuk de genade van uw totale ensemble.