Trouwjurken – Prachtige modellen en tips

0
25

Accessoires voor een prinses kan van jou zijn. Bij het zoeken naar de beste trouwjurk, moet je dit overwegen. Aan de andere kant heeft de bruidssluier in beslag genomen de rol van oud en is zeer aanwezig. Er is niets als de beste trouwjurk ooit! Kortom, er is niet zoiets als de trouwdag. Topontwerpers zijn voortdurend bezig om een modern tintje aan deze looks waarmee je voelen ondergedompeld in uw eigen sprookje te bieden. Kiezen voor een luxe en glamour model vandaag!

De geschiedenis van de trouwjurk is heel interessant. Wit, beige, ecru, ivoor of champagne zijn enkele van de kleuren die worden gebruikt in de goedkope trouwjurken vandaag, maar wat doet deze traditie? En waar komt het gebruik van wit voor de trouwjurk begonnen? We herinneren ons levendig hoe onze grootmoeders droegen zwart op haar bruidsjurk en verbazen ons om het doel te voldoen, en het assortiment is niet gegeneraliseerd naar trouwjurken te midden van de twintigste eeuw. En in het verleden de vrouw getrouwd met een kostuum of vergelijkbaar weefsel elke dag, maar rijker en meer uitgebreide decoraties. Pas in de late negentiende eeuw begon om een goede trouwjurk te gebruiken, speciaal voor bruiloften.

In de Middeleeuwen diende enige kostuum om te trouwen, maar meest voorkomende was om dat te doen met heldere kleuren en rode gewaden. In tegenstelling, tijdens de Renaissance deed met bruidsjurken die de mode van het moment volgde: de zeer dure adellijke vrouwen droegen trouwjurk in goud en zilver brokaat, terwijl de meer bescheiden dan in première een pak dat ze dienen om hun dagelijkse taken. De fashion design doelstelling voor de trouwjurk opgelegd onbewust Koningin Victoria van Engeland in 1840, toen ze trouwde met Albert van Saksen in een jurken voor bruiloft met gouden borduurwerk. In de daaropvolgende jaren de dames van de adel droeg deze belangrijke trouwjurken in de zorg in de familie die oude kant sluiers toegevoegd. Bovendien, aan de andere kant, het katholicisme, die altijd had verbonden de witte zuiverheid, van het dogma van de Onbevlekte Ontvangenis in 1854 begon deze kleur associëren met de maagdelijkheid van vrouwen, die een belangrijke morele waarde aan deze toets.

In Spanje, het was niet tot ver in de vorige eeuw dat de witte bruiden jurk en bruidsschoenen aangenomen Europees en zelfs dan bleef zwarte trouwjurk te gebruiken vanwege de economische buy-out te lijden van het land. Grote massa bruiloft uitgezonden op televisie, zoals Fabiola de Mora y Aragon, de koning van België en de Grace Kelly van Monaco Rainier nam de definitieve versie van de witte trouwjurk, die vandaag in volle kracht nationale bruidsmode blijft.