Tips voor het selecteren van uw trouwsschoen

0
351

Als het gaat om het vinden van de perfecte bruiloft schoenen, mode en stijl zijn slechts een paar van de criteria die verder gaat in het selectieproces. De trouwlocatie, de tijd van het jaar, of het nu een indoor of outdoor bruiloft en zelfs de tijd van de dag van de bruiloft alle factor in. Bijvoorbeeld, outdoor bruiloften in de zomer zijn de perfecte locatie voor sandaaltjes, zolang ze dat niet doen hebben potlood hakken die zal graven in de zachte grond en het lopen moeilijk. Winter bruiloften roepen voor close toed schoenen om je voeten warm en comfortabel te houden.

Natuurlijk zal de locatie voor uw bruiloft te spelen in uw trouwschoenen beslissing. Strand bruiloften zou kunnen maken sparkly slippers volkomen aanvaardbaar, terwijl meer formele kerk gebeurtenissen een chic hiel of sandaal zal vereisen.

Het type van de jurk die u kiest zal ook bepalen welk type schoen u nodig heeft. Eerst en vooral is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleur van je schoen passen bij uw jurk perfect. Dit betekent dat het nemen van een monster van je jurk stof met je als je gaat winkelen schoen. Vervolgens heeft uw toga zorgen voor schoen zichtbaarheid? Als dat zo is, zal je nodig hebt om je schoen selectie meer serieus te nemen. Vervolgens bepalen of er versieringen op je jurk die je schoenen zou kunnen concurreren. Als je jurk is eenvoudig, kunt u wat pit aan uw bruidsschoenen toe te voegen aan de jazz-up van uw look. Echter, als je jurk is versierd, vasthouden aan een meer eenvoudige maar stijlvolle schoen om niet te concurreren met de jurk. Wat de hoogte van de hak gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw schoenen til je van de vloer genoeg dat je jurk niet de grond slepen, tenzij het is ontworpen om te doen. Dit maakt het wandelen makkelijker. Als u zich ongemakkelijk in de hielen zijn, kiezen voor een kortere hiel of zelfs flats, maar ervoor te zorgen dat de schoen is een complementaire stijl om de jurk.

Last, but not, kiest het materiaal van uw schoenen. Laat uw trouwjurken dicteren het materiaal van uw schoenen. Als je een zoom die kanten of heeft versieringen, is het belangrijk om je schoen stof eenvoudig en ingetogen, zoals een lage glans satijn of zijde te houden. Echter, als de zoom is duidelijk, kunt u kiezen voor een flitsende uitstraling zoals lakleer. U kunt er ook voor kiezen om te proberen en overeenkomen met de kantpatroon elders in de jurk zich door het selecteren van schoenen die een kant stof te gebruiken, zolang de kant is niet in direct contact met elkaar. Het doel is om gewoon te houden de schoenen uit te concurreren met uw toga.

By the way, als je op zoek bent naar een perfecte bruiloft schoenen of iets anders voor bruiloft, kunt u de webshop Jeaul, misschien kunt u uw voordeel gevonden.