Soorten trouwjurken

0
398

We weten allemaal dat de trouwjurk is van groot belang voor een bruid. Eerst beslissen u over de trouwjurk en dan beslissen andere accessoires zoals sluier, trouwschoenen, kapsel, hoofddeksel, boeket etc dienovereenkomstig. Niet alle bruidsjurken zijn geschikt voor iedereen. Er zijn een paar standaard types van bruidsjurken die populair zijn en meestal bruiden halen op deze en aanpassen volgens hun verbeelding. Laat een kijkje nemen op de verschillende soorten jassen en welke jurk die welke soort vorm van het lichaam gaat. Dit zal u helpen shortlist de jurk.

A-Lijn / Prinses bruidsjurken
Een A-lijn jurk is een zeer klassiek silhouet. Dit type van kleding, zoals geïmpliceerd door de naam, lijkt op de letter "A" Een A-lijn jurk heeft meestal een taps toelopende top, hellende taille en uitlopende rok. Deze jassen hebben de neiging om vrouwen die figuren die zwaarder in de heupen en taille hebben vleien. A-lijn trouwjurken komen in een verscheidenheid van stijlen velen met fijne kant trim en ingewikkelde kralen en borduurwerk ontwerpen. A-lijn jurken zijn aanbevolen voor de meeste lichaamstypes, behalve voor vrouwen die geen toegezegde taille hebben. Hoewel geen van de A-lijn noch Princess heeft een gedefinieerde taille, de prinses stijl heeft wel merkbaar verticale panelen.

Bal bruidsjurk of volledige rok toga
Bruidsjurk heeft een klassieke en elegante stijl met ingebouwde lijfje en een traditionele volledige rok. Het lijfje is vaak versierd met kraaltjes kant motieven en de rok is meestal gelaagd met luchtige stoffen. Dit soort goedkope bruidsjurken worden aanbevolen voor de volslanke, peervormig, en dun gevormde lichamen. Deze stijl kan ook worden overwogen voor sommige mensen die zijn petite of hebben een zandloper figuur.

Zeemeermin trouwjurken
Zoals de naam al doet vermoeden, zeemeermin jurken zijn jurken die de vorm van een zeemeermin na te bootsen. Ze zijn meestal erg gemonteerd op de top en dan verbreden uit op de knieën. Fishtail jurken hebben dezelfde vorm, maar hebben vaak een trailing trein. Dit type jurk is een goed idee als je een kleine buste en kleine taille. Deze gewelfde bruidsjurk stijl straalt elegantie en stijl met zijn uitgerust taille en heupen en een zachte affakkelen op de knieën. Zeemeermin stijl toga's worden aanbevolen voor de vrouw met een cijfer dat ze willen pronken. Deze stijl wordt niet aanbevolen voor vrouwen die petite, dik of met korte taille, of hebben een omgekeerd peervormig lichaam het type.

Schede bruidsjurken
Schede jurken zijn over het algemeen nauw uitgerust jurken met zomen die traditioneel eindigen net boven de knie. Deze jassen zijn meestal gemaakt van eenvoudige materialen. De vorm is bedoeld om te pronken met de figuur zonder overbodige details. Deze jassen zijn bijna buis-achtig uiterlijk. Deze goedkope trouwjurken worden aanbevolen voor dunne figured of petite ingelijste vrouwen. Zij kunnen ook worden overwogen voor sommige vrouwen met een zandloper figuur gevormd lichaam. Deze stijl is zeker niet aan te raden voor vrouwen die dik of het hebben van korte taille, volslanke, of hebben een peervormig lichaam het type.

empire taille
Een imperium taille jurk is een jurk strak gemonteerd rond de buste lijn. De rest van het lijfje valt recht. Deze jurken zijn een populaire keuze voor eeuwen. Het rijk taille jurk is een goede keuze voor een bruid met een kleinere buste omdat de scheidslijn in de stof creëert de illusie van een grotere borst. Deze jurken zijn ook prima keuzes voor bruiden met minder dan perfect heupen. De rechte lijn maakt figuur van de bruid lijken dunner. Rijk taille toga's worden aanbevolen voor vrouwen die petite of weet een gedefinieerde taille hebben. Zij kunnen ook worden overwogen voor vrouwen met een omgekeerde peervormig lichaam. Deze stijl wordt niet aanbevolen voor vrouwen met een zandloper cijfers