Manieren om de bruiloft kosten te verlagen

0
228

Er zijn een aantal beslissingen die je kan vroeg in het planningsproces om bruiloft kosten, zoals het aantal gasten dat u uitnodigen snijden maken. Andere beslissingen kunnen worden genomen als je verder gaat als u ontdekt dat uw bruiloft kosten gaat om uw totale budget overschrijden, Hier zijn een aantal gebieden kunt u de hulp van de mensen te lokken die je kent in plaats van het inhuren van professionals en andere suggesties voor hoe je bruiloft kosten te besparen.

1 Begin met het kappen van de huwelijkslijst. Hoe groter uw gastenlijst, hoe hoger de kosten. Het bijhouden van de gastenlijst voor 100 mensen of minder zal bezuinigen op voedsel, uitnodiging en kosten van ontvangst.

2 Kies een off-season date. Als je de gastenlijst niet kunt bezuinigen, overweeg dan om uw bruiloft op een doordeweekse avond of een vakantie weekend, zoals Thanksgiving, wanneer de vraag naar beneden en locaties kijk om deals te maken om klanten te boeken. Spreken met potentiële receptie locaties over welke datums zijn meestal traag en te onderhandelen over de prijs.

3 Prioriteiten stellen uw budget lijst. Maak een spreadsheet of een notebook die de hoogste en laagste prijzen geeft voor alle aspecten van uw bruiloft. Dit is inclusief eten, bruidsboeket, entertainment, huurprijzen en eventuele andere kosten. Bij de beslissing welke gebieden te bezuinigen op, kunt u verwijzen naar de lijst en kies of om bepaalde dingen te verspelen of gebruik de goedkoopste optie.

4 Ontwerp uw eigen uitnodigingen. Nieuwe computer software maakt bruiden om hun eigen bruiloft uitnodigingen maken voor goedkoop. U kunt een database van illustraties te gebruiken of upload uw eigen foto op een computer programma en print uitnodigingen thuis.

5 Onderhandel met uw leveranciers. Bruiloft verkopers willen zo veel zaken mogelijk. Zelfs als de verkoper niet open voor onderhandelingen lijken, altijd proberen te onderhandelen beneden de prijs of het toevoegen van extra diensten of producten voor weinig tot geen extra kosten.

6 Maak je eigen centerpieces. Votief kaarsen en spiegel bases zijn verkrijgbaar in bulk van leveranciers bruiloft en kan budgetvriendelijke centerpieces maken. Zijden bloemen kunnen ook bijdragen tot het verminderen het middelpunt kosten als ze goedkoper zijn dan echte bloemen.

7 Vraag vrienden en familieleden van diensten. Veel mensen zijn blij om catering, fotografie, hairstyling of entertainment te bieden als onderdeel van uw huwelijkscadeau, en dit helpt echt met het hebben van een goedkope bruiloft.

8 Koop je bruidsjurken buiten het seizoen voor grote kortingen. Koop uw bruidsmeisjes jurken uit webshop is een goed idee, het bieden vaak een klaring rek dat bestaat uit bruidsmeisje en bloem meisjes jurken uit het vorige seizoen.

9 Zorg voor een buffet. Familie-stijl buffetten zijn meer budget-vriendelijk dan sit-down diners, vooral als je vrienden of familie kunt gebruiken om te helpen verzorgen van de bruiloft. Als je echt wilt een sit-down diner, kiest pasta, kip of een ander minder duur voorgerecht.

10 Houd de bruiloft alcohol-vrij. Open bars kan een bruid en bruidegom lopen duizenden dollars. Door het verstrekken van gratis frisdrank, thee, water en koffie, kunt u besparen op de kosten voor opvang. Als je echt wilt alcohol, zou je kunnen overwegen om een tijdslimiet op een open bar en vervolgens over te schakelen naar een cash bar.

11 Maak je eigen gunsten en houd het simpel. Nodig uw bruids partij op om u te helpen eenvoudig gunsten, zoals zakken met snoep of kleine potten van zelfgemaakte lekkernijen met een monogram lint te creëren.