Hoe te snowboots kiezen

0
466

Sneeuwschoenwandelen is een steeds populairder wordende sport, omdat het stelt u in staat om eruit te komen in de sneeuw, genieten van lange paden door de bossen en over bevroren meren, dit alles zonder skiën, snowboarden onder de knie of het besturen van een sneeuwscooter. In feite is de hoeveelheid tijd dat je een beginner bent is de eerste wandeling; na dat, je bent een pro! Het kiezen van snowboots kan een verwarrende ervaring voor een beginner, maar het wordt een beetje makkelijker als je weet wat te zoeken.

1 Wees bereid om het geld te besteden. Het is geen goed idee om goedkoop te kopen; niet alleen zal je het vervangen van de snowboots snel, maar het zou wel eens een bron van het zetten van je af toekomstige sneeuwschoenen zijn. In plaats daarvan, bereid zijn om een fatsoenlijk bedrag te besteden aan een fatsoenlijk en comfortabel paar snowboots te krijgen.

2 Draag de laarzen die u van plan bent het dragen van sneeuwschoenen bij de aankoop van de schoenen. Als je niet al de juiste schoenen hebben, is het een goed idee om deze te kopen op hetzelfde moment als de snowboots ook – juist sneeuwschoen laarzen komen met speciale functies waarmee de sneeuwschoen om goed te zitten op de boot, hoewel sommige wandelen laarzen, sneeuwscooter laarzen en soortgelijke laarzen zal ook werken. Snowshoe laarzen moet zijn: comfortabel, goed geisoleerd, maar niet te zwaar, waterdicht, ondersteunend.

3 Probeer verschillende ontwerpen van snowboots dames met je laarzen (en sokken) op. Sommigen zullen beter dan anderen te voelen en je zult niet weten dat dit tot u een reeks testen van hen in petto. Loop rond in de sneeuw laarzen om te zien hoe ze zich voelen voor jou.

4 Kies snowboots op basis van uw gewicht. Neem je gewicht en versnelling gewicht te houden bij het ​​selecteren van snowboots. snowboots gebaseerd op de teardrop en beer-poot vormen zijn ontworpen om het gewicht gelijkmatig te verdelen over de sneeuw te voorkomen zinken in. Wanneer u zwaar, vooral met een rugzak van het vistuig aan boord zijn, je een sneeuwschoenwandeling nodig met een breder oppervlak om de hulp float van de schoen door de sneeuw.

5 Selecteer snowboots naar geslacht en leeftijd. Er zijn snowboots gemaakt voor vrouwen, mannen en kinderen. Kinderen zijn lichter en hebben zo'n impact op de sneeuw niet hebben, en hebben minder kans om te dragen extra gewicht ook niet. Daarom kunt u weg met budgettering minder voor hun snowboots krijgen als ze niet alle toeters en bellen van de volwassen bereik nodig heeft. Women's snowboots zijn ontworpen om de kleinere pas en manier van lopen van de meeste vrouwen passen; is er geen kwaad te proberen op die van mannen snowboots, maar het is het proberen waard de vrouwen die als je zou willen om de beste pasvorm te krijgen.

6 Controleer de banden voor gebruiksgemak. De meeste moderne banden glijden gemakkelijk en kan gemanipuleerd worden met handschoenen aan. Fabrikanten zullen bieden vaak uitleg over de aard van de banden; Lees deze om te zien wat jij interessant vindt. Het belangrijkste is, probeer dan de bindingen met een gehandschoende hand en beweeg de bindingen veel rond om te zien of u ze gemakkelijk kunt manipuleren. Bindingen kunnen worden opgevuld, vorm, geïsoleerd, in een verscheidenheid van kleuren etc. en ze variëren in het type: Single pull verstelbare bindingen – een trek moeten zijn alles wat nodig is, Gel bindingen – deze zijn knus en binden aan de voeten, Clam-shell bindingen – deze maken het gemakkelijk aan te trekken en af te trekken.

7 Controleer de binding bevestigingssysteem. Dit verschaft de flexibiliteit van sneeuwschoen- of minder het geval. De binding bevestigingssysteem wordt een van beide:

Vaste-roulatiesysteem – je voet zal blijven met de schoen en beweegt mee met je als je loopt. Het nadeel kan zijn snow pile-ups gaan omhoog uw been als de sneeuw omhoog wordt geslingerd door de schoen.

Vrije rotatie – je voeten bewegen vrijer en is goed voor je eigen pas. Er is geen sneeuw pile-up en er is een goede greep van de stijgijzers. Het kan problematisch zijn als je moet achteruit lopen of obstakels te nemen, echter, want het zal graven in of bengelen en kon de onoplettende struikelen.

8 Vraag advies. snowboots doen komen in een waaier van verschillende stijlen voor verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld, er zijn snowboots geschikt voor race-, trekking backcountry, eenvoudige recreatief, en aerobic. Ken uw wensen en leg deze op de assistent bij het maken van een keuze.