Hoe om te spelen in de sneeuw

0
54

Gewoon omdat het besneeuwde betekent niet dat het is somber buiten. Sneeuw kan veel plezier te spelen in zijn! Laat het excuus niet gebruiken "Het is te koud!" Wegwezen daar en veel plezier! Er is geen tijd te verliezen, sneeuw verblijf slechts voor een tijdje! Dan, het is zomer en je kunt niet spelen in de sneeuw.

1) Bundel! Jeans kan stijlvoller dan gezwollen sneeuw broek zijn, maar die sneeuw broek zal je benen lekker warm te houden. Jeans zijn echt slecht met het sneeuw- als ze nat worden, zullen ze moeilijk te krijgen en misschien zelfs te bevriezen en je ongemakkelijk worden gelaten. Dikke sokken of kousen en snowboots zijn een must voor je voeten. Zet op een jas met een trui eronder. Draag een goede hoed die je oren bedekt. Draag een zeer warm paar handschoenen, die garen of polar-fleece die waarschijnlijk niet knippen. Water proof handschoenen werken het beste. Vergeet niet een sjaal!

2) Gooi sneeuwballen! Ga naar buiten, maken sneeuwballen en gooi ze in het huis van de gemiddelde buurman [wees niet te pand beschadigen]! Start een sneeuwballengevecht! Werk samen met je vrienden tegen je andere vrienden en raak ze met sneeuwballen zonder zelf geraakt te worden! Als u een volwassene, dan kinderen zullen waarschijnlijk een team vormen op je, maar je moet hersens aan uw kant! Als je volwassen bent, zijn vriendelijk! Je zou kunnen missen raken kinderen een paar keer, of laat u geraakt wordt door hen.

3) Ga rodelen! Neem snel een uitstapje naar een lokale winkel en krijg een goedkope $ 5 slee (hoewel de goedkope ronde degenen gaan de snelste, ze de neiging om gemakkelijk breken, dus kopen onderdeel) en lid worden van de kinderen in de populaire slee heuvel. Of, beter nog, koop een buis voor een zwembad. Zorg ervoor dat het is groot genoeg om meerdere mensen passen in een tijd. Iedereen zal worden bedelen voor u te delen! Als je geld te verbranden hebt, krijg je een echt leuke slee met een stuur en remmen (ongeveer honderd dollar). Deze zullen duren je een lange tijd en het handvat springt vrij fatsoenlijk.

4) Ga schaatsen! Als je schaatsen, schaatsen op de lokale vijver (zorg ervoor dat het is bevroren!). Organiseer een vriendschappelijke hockeywedstrijd met je vrienden.

5) Bouw een sneeuw fort! Compact De sneeuw met je voeten eerst, dan snijd het in blokken. Opbouw van de sneeuw "bricks" en zet een aantal 2x4s op de top, dus er is een gat in het midden waar je doorheen kunt klimmen. Voeg wat meer stenen op de top en je hebt een regelmatige sneeuw fort!

6) Als niemand anders is rond, zou je een sneeuw huis maken! Dit is makkelijk te maken! Gebruik een deel (of alle) van uw achtertuin, en maak gangen door op de sneeuw naar de zijkanten. Voor de kamers, hetzelfde doen. U kunt ook objecten maken in je kamer, zoals lampen of stoelen te zetten.