Hoe maak je een jurk voor elke gelegenheid te selecteren

0
421

Elke tiener meisje weet, of zal het gevoel kennen …. je bent in de kleedkamer, of uw garderobe … op zoek naar dat perfecte feestjurken. niets werkt! angst niet meer ….

1 Gebruik geen andere mensen exact te kopiëren.

2 Werk uw lichaamsvorm, en uw vermogen. Normaal gesproken kan je soort van werken wat je bent, door het meten van jezelf. Er zijn vijf basisvormen, maar natuurlijk, iedereen is anders.

Als je borst is groter dan je buik, heupen en benen, je bent top zwaar. Je moet niet verberg je borsten, dat is wat een veel grote bovenlijf meisjes doen. Omarm hen, en vleien hen. U heeft een geweldig figuur, met slanke benen. werkt het!

Als je benen en heupen zijn groter dan je borst, je bent peervormig. U hebt waarschijnlijk een vrij kleine maag, en verdoken borst. je moet werken om je stompen te verbergen!

Als je maag en heupen zijn groter dan je benen en borst, je bent appelvormige. Je moet wat bochten maken. Met een riem, je avondjurken is geweldig. U hebt waarschijnlijk verbazingwekkende onderbenen. Laat ze een beetje af!

Als je maag kleiner is dan je borst en benen, je bent een zandloper! Veel mensen vinden dit de meest vrouwelijke en sexy figuur, zo werkt het! Speel je borst (maar niet te veel – niemand houdt het allemaal opknoping uit!), En je geweldige taille.

Last, but not least, als je borst is onbestaande, en je benen zijn hetzelfde als je buik – je bent een jongensachtige figuur! Hier, moet je een aantal bochten maken – misschien wat schoudervullingen, en een verklaring riem.

3 Werk je kleurplaat! Iedereen past een kleur – en u kan vertellen, direct, als je de kleur goed is, door te weten wat te zoeken. De verkeerde kleur zal je saai en kleurloos uitzien, of verlies je erachter. De juiste kleur zal uw huid er stralend en uw ogen stralen. Bij het kiezen van een jurk(cocktailjurk), een heleboel mensen lijken aan de stok met zwarte (saai!) Of wit (letterlijk je ziet eruit als een olifant. Serieus. Speel uw oogkleur veel en vergeet de regel dat blauwe ogen blauw zou moeten dragen, groen moeten dragen groen, enz. Het gaat allemaal over het zien van wat er gebeurt. bijvoorbeeld, groene ogen kijken geweldig met paars, en greens. Blues ziet er geweldig uit met licht blauw en licht roze. Kijk in welke kleur u past.

4 Denk na over de gelegenheid; doe wat onderzoek. Er is niets erger dan dat het voorbij is, of (nog erger) onder gekleed. Als je vrienden naar dezelfde plaats hebben, vraag hen wat voor soort kleding ze dragen.

5 Accessorize! Een mooie, statement ketting, kan een doffe, handtassen, saaie kleding om te zetten in een kunstwerk, als het correct is vormgegeven. Schoenen zijn natuurlijk belangrijk. Je zou kunnen proberen toning je schoenen (als je een lichte paarse jurk, dragen donkere paarse schoenen), en, natuurlijk, de mode van dit seizoen is zeker ondersteunen colour blocking (als je een felrode jurk, dragen heldere blauwe schoenen, dat contrast volledig). Niet spelen op veilig – risico's te nemen … 9 van de 10 keer, het zal afbetalen.

6 Draag niet wat iedereen draagt​​. Draag waar je goed in kijken. Als u wilt dat de mode te zijn, spelen de trends op je sterke punten, maar wees niet bang om iets dat je geweldig in blik dragen, maar meestal niet zouden gedragen worden door uw collega's. Vaak zal de jongens het ook op prijs stellen!