Hoe kunt u uw trouwlocatie kiezen

0
369

Het organiseren van een Indiase bruiloft eindigt niet met het vinden van een perfecte match en dure bruidsjurken. Trouwlocatie of podia, tenten, decoratie, catering, etc. zijn enkele andere factoren die bepalen hoe goed de eigenlijke bruiloft gaat.

Van al deze dingen, de eerste en belangrijkste is om de perfecte trouwlocatie te vinden. Of de bruid en bruidegom zijn Indische of buitenlander, trouwdag is de meest bijzondere dag in het leven van iedereen en zo, de trouwlocatie heeft om de sfeer van de dag weer te geven. Hier zijn enkele tips die u allen die zich in het proces van het verzorgen van arrangementen voor hun huwelijk zal helpen:

1 Trouwlocaties worden nooit besloten in een haast. Het is altijd beter om te zoeken naar een goede plek om van tevoren zo goed locaties worden later moeilijk te verkrijgen.

2 Om een interessante smaak toe te voegen aan uw bruiloft, kunt u ook een thema van de trouwlocatie te beslissen en alle decoraties dienovereenkomstig kunnen worden gedaan.

3 Een ideale trouwlocatie is altijd comfortabel om te worden bereikt door zelfs degenen die niet vertrouwd zijn met de omgeving of de omgeving. Het is altijd nuttig om de kaart van de locatie af te drukken samen met een mijlpaal in staat te stellen mensen vinden het zonder enige moeite.

4 Selecteren van locaties ook afhangen van de vraag of u wilt een indoor of outdoor bruiloft hebben. Natuurliefhebbers vinden gazons, bloemen(Bruidsboeket), het strand of de bergen locaties, terwijl anderen de voorkeur hallen, Mandir, hotels etc als hun trouwlocatie.

5 Als uw budget is het niet mogelijk om een prachtige bruiloft hebben, dan kunt u altijd make-up voor dat door te kiezen voor interessante achtergronden voor foto's, zodat het goed te maken voor de rijkdom en laat je met goede herinneringen.

6 U moet er ook voor zorgen dat de tafelschikking is comfortabel en de mensen vinden het makkelijk om te bewegen en de andere gasten ontmoeten. Een ruwe telling hoofd zou daarom helpen als het zal u toelaten om de afspraken te maken op een betere manier.

7 Was de lokalen en kleedkamers zijn ook zeer noodzakelijk vooral voor de kinderen, dames en oudere gasten.

8 Een trouwlocatie zonder geslachtsregister parkeren kan al het plezier bederven voor u en uw gasten. Dus zorg ervoor dat u parkeermogelijkheden controleren voor de hand en iemand aanstellen van je vrienden of familie om te zorgen voor alle parkeerproblemen.

9 Als u van plan bent een bestemming bruiloft hebben, beperken de gasten het hoofd rekenen tot 20 – 30 Na meer dan 30 mensen op een verre locatie kan een reden voor angst voor de organisator op zo'n belangrijke dag.

10 Aan de lichtere kant, vergeet dan niet om uw expert of de priester geven de instructies om de trouwlocatie goed te bereiken voordat de tijd.