Hoe je bruidsmeisjes jurken kiezen

0
692

Het kopen van bruidsmeisje jurken kan een van de leukste onderdelen van het plannen van uw bruiloft. Het kan ook een van de meest stressvolle. Traditioneel zal de bruid uitzoeken van de kleur, en de meisjes zullen beslissen en het eens over de stijl. De enige uitzondering is dat de decolletes van de bruidsmeisjes jurken lijken op de hals van de bruidsjurken moet zijn.

Als het gaat om de kleur, de meest gangbare praktijk is om een effen kleur te kiezen, zoals blauw of blauwgroen bijvoorbeeld. Alle meisjes dragen dezelfde kleur en dezelfde jurk. Dit geldt ook voor het bruidsmeisje.

De bruid kan ook beslissen over een kleur voor alle bruidsmeisjes maar kies een andere kleur, of in de schaduw van de kleur (lichter of donkerder) voor het bruidsmeisje. De regenboog bruiloft is een andere optie. Dit is waar elk meisje draagt ​​haar eigen kleur, maar dezelfde stijl jurk. Deze kleuren zijn meestal pastel, maar donkere kleuren kan net zo goed werken. Een leuke variatie op de regenboog bruiloft kleurenschema is het selecteren van twee kleuren, zoals roze en paars, en het gebruik van lichte en donkere tinten van deze kleuren. Bijvoorbeeld, voor de zes meisjes die je kan hebben twee in lichtpaars, twee in donker paars, de meid van eer in donker roze en junior bruidsmeisje jurken of bloem meisjes jurken in lichtroze. Zorg alleen wel dat de twee kleuren die u kiest zal complimenteren elkaar. Een nieuwere idee dat echt goed werkt, is dat de bruidsmeisjes dragen alle jurken met dezelfde kleur, dezelfde hals, en soortgelijke mouwen, maar de jurken zelf zijn verschillende stijlen. U zou willen elk meisje een staal van de stof en kleur geven zodat ze zo dicht mogelijk bij aanpassing elkaar kunnen komen. Het bruidsmeisje kan nog steeds een andere kleur of schaduw als u dat wenst.

Omdat niet alle vrouwen zijn hetzelfde formaat en type lichaam, zullen sommige stijlen goed te werken met een aantal van uw bruidsmeisjes, maar misschien niet met alle. Ze zullen allemaal willen op hun best voor de trouwdag kijken, zodat een conflict zou kunnen ontstaan​​, tenzij de bruid ingrijpt.

In dit geval, moet de bruid een bruids tijdschrift te krijgen en clip uit foto's van de bruidsmeisjes jurken die ze wil. Als je zes meisjes, selecteert zes verschillende jurken voor hen om uit te kiezen. Dit zal de meisjes opties te geven, maar niet te veel als om dingen verder te verwarren.

Tonen elk meisje de foto's van de jurken en vraag hen om ze een cijfer van een tot zes. Een wezen hun favoriete en zes van de minst favoriete, in die volgorde. Je moet ook vragen of er is een jurk die ze uitdagend niet zou dragen.

Zodra je dit hebt gedaan met alle meisjes, kunt u zien welke jurken waren populairder dan anderen. Elke jurken die botweg geweigerd kan krijgen gooide meteen.

Dit systeem is niet fool proof en kan niet werken voor iedereen, maar als dat zo is zal je eindigen met misschien twee of drie stijlen. Wanneer u en de meisjes gaan naar de bruids winkel kun je ze laten zien die foto's en bekijk deze of soortgelijke stijlen meteen.