Hoe de juiste 2015 galajurk voor prom kiezen

0
421

Prom night misschien wel de belangrijkste gebeurtenis in jonge leven van een meisje. Bijna alle galajurken zijn mooi, en ze zijn in verschillende kleuren en maten. Het is belangrijk voor ons om een recht galajurk te best uit te zien op de prom te kiezen. Hoe kunnen we de geschikte kleding te vinden? Moet ik kiezen voor de kleur die ik graag of ik nodig om een jurk die past bij mijn lichaam het type kiezen?

Laat me je vertellen hoe je een perfecte prom toga stap voor stap te kiezen:

1. Zoek uit uw lichaamsvorm.
U moet zich bewust zijn van welke vormen en stijl past bij je lichaam het type, je weet dat ze zijn zo veel soort lichaamsvormen.

A. Peer-vormig lichaam
Je nodig hebt om aandacht te besteden op je heup. Kies de galajurken met kralen of franje aan de bovenkant dat, omdat ze kunnen pronken met je taille en vermommen je grote heup.
A-lijn jurken kon evenwicht uit uw figuur.

B. Rondborstige-vormen lichaam
Je zou beter kiezen voor de strapless jurk met een lieverd hals of jurk met een v-hals heeft. A-lijn jurk is ook geschikt voor rondborstige-vormen lichaam.

C. Apple-vormen lichaam
Rijk taille wordt aanbevolen voor de meisjes die een appel-vormen lichaam. De jurk die het kleinste deel rond de taille en de beweging uit van een geleidelijke verdieping grootte van een vorm benadrukt is degene die je nodig hebt.

D. Petite-vormen lichaam
Toon enkel uw been met een asymmetrische zoom of een lange gemonteerd solide jurk, waardoor je je kijken groter.
Tutu cocktailjurken en high-low jurken zijn perfect voor uw prom 2015.

E. Zandloper-vormen lichaam

U bent dus geluk dat bijna elke galajurk je goed zou passen. Wees niet verlegen om een strapless cocktailjurk of sexy open rug jurk te dragen.

2. Zoek de huidige trends en de nieuwste stijlen.

Controleer de prom tijdschriften (zoals "Seventeen" en "teen prom") en een aantal prom tip website (zoals prom.about.com, talkaboutprom enzovoort) om de huidige trends en het seizoen de nieuwste stijlen te vinden. U hebt uw lichaamsvorm bekend, en u wellicht weet welke jurk bij u past. Ga naar je favoriete winkels of websites en controleer of ze hebben de stijl die u wilt. Zorg ervoor dat deze zo vroeg als je kunt, je weet zo veel meisjes hebben hun proms elk jaar en alle van hen zijn op zoek naar de beste feestjurken doen. 🙂

Vergeet niet om uw meting uit te voeren.

3. Controleer de kwaliteit van de jurk.

Het materiaal van de jurk is belangrijk. Aandacht besteden aan de kwaliteit van de kleding en zorg ervoor dat het waardevol is. Er is iets wat je nodig hebt om aandacht te besteden.

A. de stiksels en de hemlines.

B. het materiaal van de jurk – de betere stof zal maken de jurk goed hangen en zich goed voelen op je huid.

C. probeer het op als je kunt.

Tips: Als u uw avondjurken online bestellen, en je moet naar de winkel eigenaren bieden uw exacte grootte.

Houd in gedachten dat de jurk je wilt kiezen en u passen en niet de ene je vrienden wilt. Heb een prachtige prom night met een perfecte galajurk.